Otse põhisisu juurde

Get to know me - 15 fakti/kiiksu

1. Mulle ei meeldi varbad - suudan tolereerida enda omasid ja selliseid, mida olen elu jooksul palju näinud. Eriti palju judinaid tekitavad pikad varbad. Ma ei tea, miks need minu jaoks nii ebameeldivad on. (kujutate te ette, mida ma suvel üle elan!? :D)

2. Mulle meeldib lugeda - palju ja valimatult. Nii eesti kui ka inglise keeles. Mul on alati mõni raamat öökapil ootamas. Juba pubekaeast peale on aidanud see akusid laadida ja argipäevamured unustada. 

3. Ma õpin sotsiaaltöötajaks - ma viskasin kunagi gümni lõpus nalja, et peaks minema sotsiaaltööd õppima, muidu enam varsti elatud ei saa. Lõpuks kujunes naljast reaalsus ja praegu olen rõõmsalt II kursuse tudeng. 

4. Mulle ei meeldi bussiga sõita - ülikooli esimese semestri käisin kooli bussiga, mis tähendas siis enamasti seda, et päevas liikusin 4! erineva bussiga. Vahel kui sõitsin veel koju ka, siis oli lõppsummaks 5 erinevat bussi päevas. No ei ole minul enam seda soolikat alles jäänud ja kui vähegi võimalik kasutan teisi võimalusi. Või vähemalt üritan vältida pika maa sõitmist. 

5. Mulle meeldib koristada - taaskord, see aitab mitte mõelda argimuredele, samuti meeldib mulle see tunne, mis tekib pärast seda kui oled elamise korda saanud. Ka üleliigsete asjade ära viskamine on vabastav. Sellist ''suurpuhastust'' teen ma paar korda aasta jooksul. 

6. Ma olen kohvihoolik - hommikut alustan alati kohviga. Päevas joon ebatervislikult palju kohvi, aga minu arust on see meeletult hea. Enne Meheraasuga elamist jõin kohvi heal juhul paar korda nädalas, mingil hetkel muutus see iseenesestmõistetavaks. Praegu üritan jõuda tagasi normaalsuse piiridesse ja piirduda ainult hommikutega, aga ega see eriti kerge ei ole. 

7. Ma kardan pimedas üksi kodus olla - linnas seda muret ei olnud, aga praegu maal ma pigem väldin üksi olemist pimedal ajal. Eriti õues tolgerdamist. Kui keegi on kodus, siis pole probleemi, aga üksi ei ole tore. Sama asi on uinumisega. Ma hakkan igasuguseid asju ette kujutama ja ongi hirm majas. Mingi aeg tagasi käis Meheraas ühel sünnipäeval ja ma olin K'ga kahekesi kodus, Tema läks uneajal tuttu ära, aga mina sain öösel vaevu mõne tunni pikutada, sest kõigepealt ei olnud julgust uinuda ja kui see lõpuks juhtus oli uni rahutu. Lõpuks ma lihtsalt ootasin, millal läheb valgeks, et saaks ülesse ajada ennast.

8. Ma eelistan külma kuumale - mis ei tähenda, et talve suvele. No ei istu mulle see asi, et iga liigutusega oled nagu higimägi, magada ka korralikult ei saa. Suht keeruline on muidugi see, et Meheraas on soojaarmastaja ja nii me siis vaikselt kiunume omavahel, kui ühel on liiga külm ja teisel liiga palav.

9. Ma ei kannata kui mu juuksed vihmaga märjaks saavad - ma võin istuda vihma käes pikalt, aga juuksed peavad kaetud olema. See on paganama ebamugav kui peanahaga tunnen vihmapiisku. Ilmselgelt olen täitsa issi tütar :D

10. Mind ajab närvi kui asjad ei ole seal, kus peavad olema - kui ma elasin veel vanematega, meeldis Meheraasule see kui ta sai minu toas raamaturiiulil asjad ringi tõsta. Tema jaoks oli see naljakas, kuidas reageerisin sellele. Mul on asjad täpselt ära pandud ja kui midagi on valesti ajab see mind nii kaua vihale kuni näen, et kõik on jälle nii nagu ennem. Kolimise ajal panin ma isegi raamatud riiulite järgi kokku, et saaksin täpselt õigesse kohta tagasi need. Täitsa weirdo olen.

11. Mulle ei meeldi hiljaks jääda - tahan alati kohal olla varem. Kui on kuhugi vaja minna, siis varun piisavalt aega, et jõuaksin ilusti valmis panna nii ennast kui ka K'd. Viimaste aastatega olen õppinud, et lapsega tuleb alati hakata kõvasti varem sahkerdama, sest muidu on püksid pahad ja jalanõud pigistavad. Meheraas vastupidiselt mulle hakkab alati viimasel hetkel riideid vahetama ja siis me istume K'ga ja ootame teda umbes pool tundi kuni kõik kohmitsetud saab.

12. Eelistan lusikale kahvlit - ma sööks suppi ka kahvliga kui võimalik oleks. Ei tea, mis need vanemad tegid lapsepõlves, et üldse lusikad ei istu :D

13. Ma saan lühikese ajaga aru, millise inimesega sobin - põhimõtteliselt on asi nii, et mul kulub maksimum pool tundi, et aru saada, kas ma klapin mõnel levelil inimesega või mitte. Kui seda klappi kohe tunda ei ole, pole lootustki, et inimesega tihedamalt läbi käima hakkaksin. Mõnega lihtsalt on suhtlus pingutatud ja ei kuku hästi välja. Ma nagu ei näe põhjust ka pingutada sellisel juhul :D

14. Ma ei kannata piiksuvaid/laulvaid mänguasju - see piiksumine kõlab kuidagi ülirõvedalt ja käib lihtsalt ajudest läbi. Eriti kui seda piiksutatakse kergelt tunnike järjest.

15. Ma ei suuda mõista, kuidas inimesed ütlevad küün mitte küüs - for real nagu? Küün? Palju heina ka sisse mahub? :D Alati parandan ja norin ning kavatsen seda teha nii kaua kui ükskord ära suren :D

Kommentaarid