Otse põhisisu juurde

Käsitöönurk: tõde & tegu ning sewing kit

Kuna ühel toredal preilil oli sünnipäev ja mina olen vaene tudeng, pidin jälle olema loominguline ning pinterestis tuulama. Mõtlesin, et võiks teha mingit sorti mänguolluse ja valikuks sai tõde ja tegu.


Esimeseks võtsin purgikaaned ja kaunistasin need pitsiga. Liimimiseks kasutasin PVA'd ja pitsi päritolu on saladus :D Pärast liimimist jäid need pliidile kuivamist ootama.









Järgmisena olid siis sildid. Olin loll ja ei võtnud vanemate juurde kaasa markereid või vildikaid ja pidin pliiatsitega nökerdama. Ja no joonlaud ja sirged jooned ei ole kunagi minu parimaks oskuseks olnud, aga tehtud nad said ja uskumatu aga tõsi, neid hoiab kinni täitsa tavaline pulgaliim.









SEE OLI KÕIGE RASKEM OSA! Ausalt ka, motivatsioon sai umbes poole pealt otsa, aga mõlemasse purki ikka 30+ lauset kokku sai :D Lõpuks kirjutasin sünnipäevaõnnitluse juurde, et soovi korral võib, ausalt ka, neid täitsa ise juurde kirjutada, et oleks põnevam.











Selline jäi siis lõpptulemus. Sidusin lipsukesed külge ja purgid kotti ära. Kuna mõlemad purgid jäid ühesugused, siis ei olnud mõtet teha pilti neist koos + sellel ainsal pildil, millel nad mõlemal valmiskujul olid, peesitas ka mu mampsi supipott... not good :D












Kuna see tundus mulle vähesena ja ilge vajadus oli veel miskit nokitseda, tuulasin edasi pinterestis ja leidsin sellise vahva õmbluskomplekti värgi. Kuskilt ajusopist meenus, et see ei tohiks päris mööda külge maha joosta ja nii ma siis pihta hakkasingi.



Esiteks ajasin taga seda, mida sinna sisse toppida. Panin mitmeid erinevaid nööpe, mingid kaunistus tilulilud, nööpnõelad, kolm niiti, mõõdulindi, mitu mitu nõela, sõrmkübara ja mingi imeasja, millega annab õmbluseid kiiresti ja lihtsalt harutada. Mingi huvitav asi oli veel, aga ma ei oska sellele miskit nime nagu anda. Vist oli tegemist mingi niidiasjandusega, sest kui ma nüüd õigesti mäletan oli sealgi küljes nõel.












Kuna kaane peal oli kirjas Meie Mari ja mitte Meie Tiiu, pidin siingi mingi... asja välja mõtlema. Kõige lihtsam ja ilusam (loe: minu jaoks teostatav) oli paberist ring, mille värvisin ära, kirjutasin peale sewing kit ja lõpuks siis pulgaliimi imesid kasutades kinni lõin sinna kaanekesele.















Lõpuks lisasin sellise roosa, ma-ei-ole-päris-kindel-mis-see-on-asja, sest tegemist ei ole nagu ei riide ega ka paberi või krepiga :D Ja valmis ta oligi.














Kohe palju parem oli olla, kui üle nii-ii pika aja sai veidi nokitseda ja lihtsalt omi mõtteid mõelda.
Sheerin linke kah, kui kellelgi peaks tekkima huvi

TÕDE JA TEGU: LINK
ÕMBLUSKOMPLEKT PURGIS: LINK

Kommentaarid