Otse põhisisu juurde

Oh küsimusi, oh vastuseid

Nägin ükspäev Madli blogis vahvaid küsimusi (kes leidis need Anu blogist), millele ise ka vastata tahtsin, sest et why not, eks.

1. Kas päikese- või suusareisid? 
Mitte kumbagi. Suusatamine ei meeldi mulle juba kooliajast saadik, sest olen täielik koba selles. Basseini ääres istumine mulle ka ei sobi, sest päikese käes praadida ei viitsi ja ujuda ikka veel ei oska. Seega eelistaksin pigem veidi soojemat (mitte liiga palavat) kohta, kus saaks olla tavaline turist, kes vaatamisväärsuseid pildistab. 

2. Mis on su kõige vihatum kodutöö?
Täiesti südamepõhjast jälestan voodipesu vahetamist. See võtab nii palju aega ja erilist silmnähtavat tulemust pole. Selles mõttes, et kui teen tolmuimeja tööd, siis tean ja näen, et põrand on puhas. Või riiulitelt tolmu võttes on see hiljem poole tühjem, sest pool kraamist lendab prügikasti. Pesu pestes näen, et pesukast sai tühjaks ja hiljem saab kuivatusrest tühjaks ja vast saite poindile pihta. Voodipesu vahetamisega ei näe noh. On ainult uus riie ja hunnik pesemist vajavat pesu.

3. Mis on su lemmikpitsa peal?
Seda, mis seal olla võiks, on raske öelda. Kindlasti ohtralt juustu ja mingisugust vorstilist materjali. Palju lihtsam oleks öelda, mida seal kohe kindlasti olema ei peaks: oliivid ja ananassid.

4. Kas sina paneksid anonüümse kommentaariumi kinni?
Ühelt poolt ütleksin, et kindlasti mitte. Sõnavabadus on hästi tore asi ja see tähendab, et inimestel on õigus avaldada oma mõtteid ja tundeid. Teisest küljest, tundub, et seda võimalust kasutatakse räigelt ära. Halvustavad kommentaarid tulevad ikka peamiselt kiisumiisu123 nime alt, kes väidetavalt annab tagasisidet. Arvan, et mingisugune regulatsioon võiks ju olla. Lihtsalt seetõttu, et inimesed ise ei oska teha vahet kriitikal ja solvamisel ning kuskil peaks jooksma see piir, millest ei ole sobilik üle astuda. Näiteks ei suuda ma mõista, miks surmaga lõppenud õnnetuste juurde hakatakse kohe laksima spekulatsioone, mis tihti on negatiivsed ja halvustavad. 

5. Kas näeksid end kunagi veganina?
Ei. Kuigi rohkem taimset kraami süüa oleks väga kasulik, ei saa ma kuidagi üle sellest, et mulle väga meeldib liha. Lisaks veel see, et mul puudub igasugune viitsimine hakata tegema mitut õhtusööki, aga Raidole meeldib liha veel rohkem, kui mulle.

6. Parim raamat?
Oi, see valik on küll raske. On väga palju selliseid raamatuid, mis mulle on meeldinud, aga praegu pigem jätan vahele millegi kindla välja toomise. Rääkides viimase aja lugemiselamustest, siis kõige kaasakiskuvam oli "Keemik", mille autoriks on Stephenie Meyer. Samas ei nimetaks ma seda nüüd KÕIGE paremaks raamatuks, mida kunagi lugenud olen. Keemikust, muide, räägin lähemalt paari päeva pärast, kui hakkan kirja panema oma märtsikuu loetud raamatuid.

7. Milles oled sa koba?
Autoremondis, kuigi midagi võiks ju juba praeguseks külge jääda. Mm, kunst ei ole ka väga minu teema, kuigi ma õudsalt tahaks osata. Ideed on alati suurejoonelised ja lõpuks tuleb välja mingi känkar. Suuline suhtlus või üldse (võõraste) inimestega suhtlus, eelkõige just isiklikul tasemel. Tööalaselt kipub paremini välja tulema.

8. Kas oled ebausklik?
Ei ütleks. Kuigi vahel ikka sülitan kolm korda üle vasaku õla.

9. Mis on õnneliku suhte saladus?
Kes teada saab, öelgu mulle ka! Olgu-olgu, ma tahaks uskuda, et õnneliku suhte aluseks on eelkõige omavaheline suhtlus ja vastastikune toetus. Isegi siis, kui vahel tahaks teisele panniga virutada.

10. Lemmik aastaaeg?
Suvi. Eelkõige suve algus, mil veel ei ole liiga palav, aga samas on hea mõnus trepil istudes kohvi juua.

11. Millised kolm asja sinu käekotist võib leida?
Kalendermärkmik, kirjutusvahendid ja mõni raamat (tegelikult on seal ALATI ka kätekreem ja huulepalsam)

12. Mida sa meeste puhul ei mõista?
Ma ei mõista, kuidas ma neid üldse ei mõista.

13. Kas sa oled realist või unistaja? 
Realistlik unistaja. Unistada mulle meeldib, aga minus on mingi haige külg, mis tapab igasugused unistamised üsna ruttu ära. 

14. Mis sul parasjagu elus käsil on?
 Põhiline energia läheb kooli lõpetamisele, sekka veidi ka otsinguid eneserealiseerimise valdkonnas. 

15. Kes on sinu lemmikblogija? 
Otsest lemmikut ei ole, aga on välja kujunenud mingi ports blogisid, mida väga aktiivselt jälgin. Vahel loen ka neid, kelle postitused on facebookis silma jäänud, aga enamasti ei jää neid pikemaks ajaks jälgima, sest lihtsalt unustan ära #piinlik Siis kui kellegi kirjutamisstiil ikka väga meeldib või kuidagi muudmoodi ekstra silma jääb, siis satun vähe tihedamini vaatama, aga üldiselt jah, selline väiksem kindel ring, mida käin teadlikult vaatamas. 

16. Milline vanasõna sind kõige paremini kirjeldab?
Vaga vesi, sügav põhi.

17. Kas Facebook, Instagram või Twitter?
Natuke kõike kolme. Instagram on ilmselt kõige tihedamini kasutusel. Facebook on suhtlemisel esirinnas, samas see jälle kahepidine värk, sest pärast messengeri tõmbamist, login sisse päris vähe, mis tähendab, et sealsete postitustega kursisolek on minimaalne. Twitter meeldib ka, sest seal on päris hea ennast nö tühjaks ventileerida. 

18. Suurim iluapsakas naiste puhul?
Ei oska midagi siia eraldi välja tuua, sest mind üldiselt väga ei huvita, millised teised välja näevad. Eks mõni asi ikka paneb vahel kulmu kergitama, aga unustan sellised asjad väga ruttu ära. Kui inimesele endale meeldib, milline ta välja näeb, siis minul on savi. Ilmselt siis võtaks sõna, kui see inimene kuulub mu lähemasse ringi, aga üldiselt mu lähem ringi väga silmakriipivate iluapsakatega ennast ei lõbusta. 

19. Meeste suurim stiiliapsakas? 
Kõige häirivam on sandaalid/plätud ja sokid, aga vt eelmise punkti seda kohta, kus unustan ruttu ära. 

20. Mis on need kolm asja, mida poest alati ostad?
Piim, hapukoor, juust

21. Lapsepõlve hüüdnimi?
Terts, omadele tuntud ka kui Terje-Tuletõrje :D 

22. Lemmiksöök? Kõige vähem lemmik söök?
Pole eriline pirtsutaja seega lemmikut ei saa kirja panna, aga maks, poe purgiborš ja tomatimahl jäävad alati minust puutumata. 

23. Kas kontsad või tennised?
Tennised. Kui on vaja pidulikud kotad jalga panna, siis eelistan ka madalaid jalanõusid. Kontsadel olen nagu enesepiinajast elevat portselani poes, kes kujutab ette, et on väga veetlev. 

24. Emaduse parim külg?
Õpid ühe päevaga enda kohta rohkem, kui poole elu jooksul. 

25. Mis ajab sind rohkem närvi, ootamine või liiklus?
Ootamine. 

26. Kui saaksid teha ühe seaduse, siis mis see oleks?
Oo, see on paras pähkel. Ma ilmselt teeks mõne seaduse, mis muudaks ümber mõni senise seaduse, mis reguleerib sotsiaalvaldkonna tööd. 

27. Mis on mehe juures oluline?
Aju ja selle mitmeotstarbeline kasutamine terve elu vältel. 

28. Suurim eneseületus? 
Kõrgkooli minek, seejuures pean silmas nii esimest korda, kui sisse astusin, kui ka nüüd akadeemiliselt naasmist. Esimesel korral oli isegi kergem, sest pidin ainult iseendaga hakkama saama. Teisel korral oli kohustuste nimekiri viis korda suurem ja minu emotsionaalne seisukord viis korda rohkem pekkis. Eks ma üritan siin püüelda läbi laiskuse ja mugavuse suuremate eneseületamiste ja piiride nihutamiste poole. 

29. Mida sa kunagi ei reklaamiks?
Laenuvõimalused ja poliitteemad jätan vahele. 

30. Kas lõhefilee või burger? 
Ei kumbagi, ma eelistan wrappe. Kui just relvaähvardusel peaksin ühe võtma, siis oleks burger.

31. Mis on see isiksuseomadus, mis sulle enda puhul ei meeldi?
Ma olen õige pisut laisavõitu. Kui lõpuks ennast juba liikuma saan, siis ei ole probleemi, aga see va liikuma saamine on pagana raske. Eriti kui mõni hea raamat parasjagu pooleli on. Selle pärast ma koju jõudes kohe kõik toimetamised ära teengi, et siis olen laisklemise vähemalt välja teeninud (ja kuklas ei tiksu, et 257298562037620478 asja ootab veel tegemist). See tiksumine on tüütu ja kohutavalt segab laisklemist.
Kasutaja Nii me siin elame foto.

Kommentaarid