Otse põhisisu juurde

Frozen teemapidu

Sel aastal otsustasime esimest korda pidada Mirteli sünnipäevapidu mängutoas. Sel lihtsalt põhjusel, et ma ei kujutanud hästi ette, kuidas oleksin pidanud koju ära mahutama kõik need sõbrad, keda ta kutsuda tahtis. Oleks sünnipäev suvel, teeks kodus õues, aga elu on nagu elu on. 😀
Tamsalus on üks tore koht nimega Lilli loovus- ja mängukeskus, mille välja valisin. Tegelikult ei olnud mul alguses üldse õrna aimugi, kuidas seal välja näeb. Natuke vaatasin siit ja seal pilte, aga see ju pole päris see. Aga jäin väga rahule. Lastele on seal batuut, liumägi, kööginurk, mitmeid mänguasju, kostüümid ja palju muud. Tegevust oli kolmeks tunniks rohkem, kui piisavalt ja ajast jäi suisa puudugi, nii tore oli lastel. See vahva õhupallivanik ja banner olid ka seal täitsa olemas, ise lisasin vaid numbri, mille pärast maha tagasi võtsin. Olgem ausad, minu sinine õhupall sobis sinna juurde selleks mõneks hetkeks nagu valatud. 😃 Ma siia linkida ei viitsi, aga tegin pilti, kus on näha Lillikeskuse kontaktandmed, soovitan soojalt: 
Mirtel on nüüd juba truult kandnud kolm aastat järjest oma Elsa kleiti tähtsal päeval. Kuna ta juba ütles, et see aasta ei tule riietuses erinev, otsustasin, et nii palju kui võimalik, tuleb kõik Frozeniga seotud. Söögi osas oli tegelikult üsna lihtne, Pinterestist leiab mitmeid ideid, mida lauale panna, kuidas seda siduda Lumekuninganna temaatikaga. Olin juba varem otsustanud, et midagi suurt ja rasket lauale ei tass - lapsed nii kui nii ei söö neid salateid ja viinereid. Seega "soojaks toiduks" panin lauale pitsa. Kõigest muust nüüd natuke lähemalt: 
Olafi snäkk - soolased küpsised
Põhjapõtrade snäkk 1 - porgand, paprikas, kurk + dipikaste
Põhjapõtrade snäkk 2 - juust, mustikas, maasikas + dipikaste
Olafi käed - kõrsikud
Kristoffi jääkuubikud - vahukommid (läksid nagu soojad saiad) 
Anna ja Elsa võileivad - võileivad (ilmselgelt) vorsti ja juustuga
Lumepallid - raffaello
Olafi nööbid - nööbikommid
Tegin muidugi kõigest laual pilti ka, aga panin need ainult instagrami ülesse (@terjeteekond) ja siis kustutasin telefonist ära. 

Need läksid kõik kenasti selliste kausside sisse, mis nägid välja nagu jää. Imeline kirjeldus, eks. Jutt on nendest kaunitest kausikestest, mis juba ammustest aegadest kõigil kodus on ja võeti alati pidupäevadel välja. 😅 Ainus erinevus oli dipikastmekaussidega. Need fancyd vanaaja kausid said lihtsalt otsa kodust. 

Kui kõik muu oli üldiselt ostetud, siis need sildikesed olid minu isiklik diy projekt peo tarbeks. Kasutatud on selle jaoks paberit, markereid, geelpliiatseid, mustriga kääre, kleepse, grilltikke, värvilist paberit, papitükke, pehmeid pallikesi ja ohtralt kuuma liimi (väga ohtralt). Muide, kui keegi tunneb, et talle kuluksid ka sellised ära, siis kirjuta mulle, sest need seisavad nüüd jõude riiulis, aga saaksid kindlasti veel nii mõnegi laua peal seismisega hakkama. 

Sööginõud, topsid, kõrred ja salvrätikud tellisin Peoboxist - lihtsalt tundsin, et ei viitsi pärast tegeleda hunniku nõudega. Salvrätikud olid sinised ja valged, taldrikud ja topsid kuldse randiga mint, kõrred sinise-valge kirjud ja kahvlid-lusikad võtsin kodust. Tordil olnud topper ja küünal on samuti Peoboxist tellitud. 

Tordiga olid keerulised lood alguses. Tükk aega surfasin mööda facebooki, et leida kedagi, keda inimesed soovitavad ja kellel oleks ka aega. Lõpuks leidsin Rakverest toreda tegija, kelle käekiri mulle meeldis ning õnneks oli tal ka vaba aega. Tordi autori tööd on leitavad nii facebookist kui instagramist nime alt Magusahaldjas. Tort nägi väga äge välja ja maitses hea. 
Ühesõnaga - Mirtel Marleen jäi rahule ja minule rohkemat vaja polegi. Mina avastasin kogu selle protsessi jooksul, et peokorraldus täitsa meeldib mulle. Hakka või ametit vahetama. 😀

Kommentaarid