Otse põhisisu juurde

364 päeva kaalulangetust

Näete, jälle ühest asjast aasta kohe möödas. 

Kui ma alustasin, siis poleks iialgi arvanud, et päriselt kuhugi jõuan. Kes viitsib otsida sildi kaalulangetus alt, leiab veel paar postitust, mis eelmisel aastal kirjutasin. Juba seal tõin välja, et mul oli täiesti null usku sellesse teekonda. 

Mu mõte oli kogu aeg, et ah joon natuke kokteili, vahel lisan vee hulka teed ja aaloed, aga no issand, ei mina hakka vaatama, mida suhu panen. Okei, pean oma sõnu sööma, sest nii kui esimesed kilod hakkasid kaduma, tekkis ka hasart. Ma väga tahtsin näha, kui kaua suudan vastu pidada, enne kui alla annan ja kõik nurka viskan. 

Ema siiani naerab seda, kuidas talle ütlesin, et ah vaatab, kui kahekohalise kätte saan kaalul, siis ilmselt rohkem ei jätka. 

Nüüd olen nii harjunud kogu selle elustiiliga. Enam nagu ei tahagi teisiti (ja olgem ausad, kui Kodutohtris ütlesin, et tahan 70kg kätte saada, siis ma ei valetanud) ja sellest on veel puudu 6,1kg. Vahel läheb meel raskeks, kui mõtlen, et nii vähe on veel jäänud selle suurema (vahe)eesmärgi saavutamiseni, (ilmselgelt on langetus nüüd raskem ja aeglasem) aga siis meenutan endale, et olen juba suutnud kaotada 39,8kg oma kaalust, mis on superäge tulemus ja selle üle tasub uhke olla. 

Pean nüüd plaani hakata ka trenni tegema, sest suur kaalukaotus tähendab ka pisut lõtva keha, mis tahaks siit-sealt trimmimist saada, aga selles osa lubadusi ei anna. Mulle lihtsalt...üldse..ei..meeldi trenni teha 😅

Ega üksi poleks ju hakkama saanud ka. Mu ümber on terve aeg olnud äge punt naisi, kes samal rajal käivad ning on nõu ja jõuga abiks, kui motivatsioon langema hakkab. Suur-suur aitäh neile, et alati oli mõni soe sõna varuks! 

Kui sa tunned, et tahad ka oma pekid sulama panna enne suve, siis võta julgelt ühendust. Ma olen täiesti valmis pakkuma oma tuge ja neid teadmisi, mida olen kogemuse käigus saanud. Sa võid kirjutada mulle meilile (terjeliivamagi@gmail.com) või facebooki (Terje Vilumaa) või kui eelistad Instagrami, siis seal olen ka täitsa avaliku kontoga olemas ja kajastan jõudumööda oma teekonda vaimsetel eneseotsingutel ja kaalulangetusel (@terjeteekond). 

115,9kg vs 76,1kg.

Kommentaarid

  1. Imeline muutumine! Oma vaiksel ja tagasihoidlikul moel oled jõudnud uskumatute numbriteni! Palju õnne!

    VastaKustuta

Postita kommentaar