Otse põhisisu juurde

Banaanileib

Kuna olen täna üksi kodus (kuufaasid olid vist õiged, sest it's been 84 years eks), vaatasin külmkapiga tõtt ja seal vaatasid vastu banaanid, mis hakkasid lappama minema. Tahtsin teha tagasihoidliku katse ja vormida need banaanid leivaks.

Ehk et palun, teie ees on banaanileib: 
3 banaani
3 muna
100g suhkrut
100g võid
200g nisujahu
2tl küpsetuspulbrit
1,5tl kaneeli
näpuotsatäis soola

Pane või pliidile sulama. Samal ajal purusta kausis kahvliga banaanid. Sega hulka munad ja suhkur. Kui või on sulanud, lisa see segule. Pane juurde jahu, küpsetuspulber, kaneel ja sool. Sega ühtlaseks (eriti hea on seda teha vispliga). Määri keeksivorm rasvainega, vala taigen sisse. Küpseta ahjus 175°c juures ~50minutit.

Head isu! 

Kommentaarid