Otse põhisisu juurde

Minu kaalulanguse lugu

Alustasin tasakaalustatud toitumisega pool aastat tagasi, 10. veebruaril.

Väikse põikena olgu öeldud, et ma ei võtnud kogu seda asja alguses üldse tõsiselt. Olin täiesti 100% kindel, et ah, natuke proovin ja las siis olla, ega ma nii kui nii omadega kuhugi ei jõua. Aga minu äärmiselt tore konsultant muudkui jagas infot, utsitas ja torkis ja kui liitusin ka 10-päevase väljakutsega, hakkas kaal vaikselt tasapisi langema. 

Alguses andsin sõrme, nüüd juba terve käe ja ka 24,2 liigset kilo. 

Tulemus ei ole veel saavutatud ja jätkan oma rada, aga olen juba iseendaga väga rahul. Teate kui hea on juba praegu peeglisse vaadata? 😀 

Lisaks kaalule on kadunud peavalud, jaksan toimetada, jaksan koeraga JOOSTA (ja mul ei ole väike koer, ikka selline koer, kes üldiselt jalutab mind, mitte mina teda), energiat on rohkem, kergem on ärgata. See nimekiri on päris pikk, mis kõik on füüsilise keha juures muutunud. 

Kusjuures, pean ära mainima, et toitumine ja füüsiline aktiivsus ei ole olnud kõige raskem osa. Vaimne pool oli kohati hullem. Mõttemustrite muutmine ja uute harjumuste kujundamine tundus kohati päris raske ülesanne, millega vahel maadlen siiani. 

Kui minu lugu Sind kõnetas või tunned, et soovid samuti oma enesetunnet ja välimust parandada, siis võta minuga ühendust:
facebook: Terje Vilumaa
E-post: terjeliivamagi@gmail.com

Soovi korral võid jätta oma kontaktandmed ka blogikommentaaridesse.

Uus väljakutse algab juba 22.augustil, kas tuled koos minuga? 
PS. Vasakpoolne pilt on küll tehtud eelmise aasta augustis, aga ega veebruaris ei olnud olukord kuidagi parem, seega sobib väga hästi siia "enne" kohale. 

Jõudu ja jaksu eesmärkide saavutamiseks! ❤

Kommentaarid