Otse põhisisu juurde

1 Miss Million ripsmetušš

Mitu päeva võtan juba hoogu, et kirjutada oma viimasest ostust. Sessi ajal skoorisin endale uue ripsmeka. Üks kursaõde oli tellinud (tegeleb facebookis ostmise ja müümisega, kui oled huvitatud küsi julgelt linki!) ja ma alguses vaatasin lihtsalt kõrvalt, kuidas teised ostsid ja kommenteerisid. Ühel hetkel aga hakkasin mõtlema, et no mul olekski vaja uut ja D ütles, et ta oli lugenud positiivset tagasisidet selle kohta. Hind oli ka ainult 3.50€ ja ma polnud nii kui nii ammu endale mõnd uut asja soetanud.
Aga välimuselt on see üks ilusaim, mida omanud olen (tegin täna uued küüned endale, need ka jäid max nunnud :D).
Hari on natukene suurem kui mulle meeldiks, olen lihtsalt harjunud mitte nii jämedatega ja tušš on suhteliselt vedel ka. Esimesel korral tekkis tunne nagu ma teeks seda elus esimest korda, aga nüüd hakkan asja käppa saama jälle. Eks see olegi harjumise asi. Positiivne on see, et lõhn on ülihea! Pean tunnistama, et esimesed kaks päeva käisin lihtsalt nuusutamas seda :D
Tegin siis ühe pildi silmast pärast kasutamist. Kvaliteet pole muidugi kiita, aga kaamerat njetu ja telefoniga paremat ei saa noh :D Veidi häirib, et ripsmed kuidagi imelikult hoidma jäävad. Olen seda teiste tuššide puhul ka vahel märganud, aga sellega on kohe eriti silma jäänud see. Nad nagu kleepuksid üksteise külge. Kas ma teen ise midagi valesti? Panen liiga palju (mis on muidugi kummaline, sest märkan seda juba pärast esimest tõmmet) või on häda ripsmetuššides? (Kui leidub kedagi, kes oskab nõu anda, siis palun skoori oma teadmistega kommentaarides. Ma olen tõesti hädas).
Üldises plaanis olen ostuga rahul. Ega ma tegelt poleks uut ostma jooksnud siis ka kui väga rahul ei oleks olnud :D Julgen soovitada inimesele, kellele meeldivad paksu harjasega vedelad ripsmetuššid, mis hästi lõhnavad.

Kommentaarid