Otse põhisisu juurde

Kardinad talveks ette

Me oleme aasta otsa rõõmsalt elanud siin niimoodi, et köök oli täitsa kardinavaba. Alguses jäi remondile ette, siis tulid teised tegemised, vahepeal unustasime üldse ära, et kardinaid vaja oleks sinna ja mingi ajaperioodi oli võimatu missioon üldse minna poodi otsima seda (isegi kui läksime, siis õiget ikka ei olnud). Aeglast tegutsemist soodustas muidugi see ka, et aknad on hoovi pool ja no ega siin naljalt keegi aknast sisse piilumas ei käi :D Vahepeal mõtlesime ruloo peale ka, mingis poes seda isegi soovitati, aga ma olen hull kardinaarmastaja (tänks mamps) ja sinnapaika see asi jäigi.

Lõpuks aga aitas naljast ja vedasin meheraasu poolvägisi Bauhofi ja K-Rautasse, et asjad lõpuks ära osta. Vaja oli siis tapeediliimi ja pva'd (no ei taha see paganama tapeedijunn seina jääda, juba kolmandat korda liimisin üle), neli nurka põrandaliistude jaoks ja aknanurkadele ka neid plastmassist liiste. Näed sa, kardinapuu unustasin juba nimekirjast ära! :D

Nalja sai muidugi nende valgete plastmassliistudega. Bauhofis maksid 5€ sentidega üks liist. K-Rautast saime kaks tükki pmts euri odavamalt. Ei mina aru saanud, millest tulenes see hinnaerinevus ja kuidas üldse saab küsida tükikese plastmassi eest küsida sellist summat.

Igatahes, eile õhtul kui K'l eelkool läbi sai, tulime koju, sõime ja hakkasime sehkendama. Meheraas pani kardinapuu ülesse ja mina siis tapeetisin, pesin, küürisin, pesin veel veidi, pühkisin põrandat, panin kardinad ette. Siis imetlesin mõnda aega, lükkasin laua tagasi paika ja panin sinna lina ka veel peale, et armsam oleks. Siis virisesin meheraasu kallal veidi, et ta tuleks, vaataks ja kiidaks mind :D
Niisugune ta mul siis jäigi. Pildi kvaliteet on taaskord lihtsalt ülivõimas. Plusspunktid saan muidugi selle eest, et vastu valgust tegin, aga päeval parem pildistada kui õhtul pimedas ja lambivalgusega. Üleüldse peaksin hakkama vaatama kaamerat endale, ei jõua enam telefoniga lolli mängida.
Noh, ja kõige tähtsam osa, mu kauaoodatud kardinad, jäid ilusti peale! :D

Kommentaarid