Otse põhisisu juurde

Soolaleiva kingitus

Juuli lõpus (hea, et aasta pärast ei tulnud kirjutama sellest) pidas üks härra oma soolaleivapidu. No ja ausalt, ma ei suutnud vastu panna ning läksime meie kah paariks tunniks läbi sealt. Üldiselt oli vahva istumine, kuigi eks sealgi olid oma tõrvatilgad sees, samas oli positiivset kordades rohkem. Mu lemmikosa oli hommik, siis kui teistega rääkisin ja nad kurdsid, et neil megapohmell :D Noored ja tugevad pidutsesid terve pika nädalavahetuse, meie vanad kodukanad olime kohal ainult ühe õhtu.

Millest ma tegelikult siia rääkima tulin, oli hoopis meie kingitus. Otsustasime, et teeme mitmekesi, on odavam ja lihtsam. Samuti saab mõtted rõõmsalt kokku koondada ning mitme sita kingi asemel õnnestub ehk suurem ja parem (ok, pole kindel, kas parem, aga see selleks).


Alustuseks mõtlesime, et millest me ise (egoistid võidule eksole) seal külas olles puudust oleme tundnud. Nii jõudsid pakki vetsupaber, kümme klaasi, käterätik ja kaks tuhatoosi. See viimane oli muidugi rohkem selle jaoks, et majaesine ei näeks välja nagu konitops, vaid oleks viisakas koht, kus neid hoida :D  Kuna tegu on siiski vallalise härraga, sai kahte 3L purki pandud.. mõned preservatiivid ja muud kergemad abivahendid. 

Tahtsime juurde osta ka pajalappe, aga selliseid, mis oleksid meeldinud ei leidunud. Seega võtsin kätte ja tegin ise. Okei, koostöös emaga, sest õmblusmasinat pole ma never kasutada osanud.


Ja taaskord pidi plaane käigupealt ümber tegema, sest ilmselgelt oli "oh, ma teen kaks paari" liiga hea lubadus. Samas ei tahtnud me loobuda ei "i love boobs" ega "because, boobs" pildist. Nii jõudsimegi lõpuks Triinuga ühisele arusaamisele, et teeme parem kaks erinevat kokku üheks paariks. Meie jäime rahule, mu ema arvab siiani, et ta pole elus suuremaid käkke valmis õmmelnud :D
Tikkimismustrid on pärid pinterestist (as always): I HEART BOOBS ja BECAUSE BOOBS


Kuna pärast kondoomipurke ja tissiteemalisi pajalappe ei ole ma suutnud endast ja oma sõpradest veel korralikke pervareid valmis teha, siis pean lihtsalt lisama siia veel ühe pildi, mille tegi Triin. Ausalt, andke mulle tema anne ja viitsimine. Ma ei suudaks läbi kopeerpaberi ka selliseid siluette valmis joonistada. Rääkimata siis kogu sellest ootamisest, et üks värv kuivaks jne.

Üldiselt siis pidu oli tore, kink sai tehtud ja kui hästi läks, jäi kingisaaja ise ka asjaga rahule.

Kommentaarid