Otse põhisisu juurde

Käsitöönurk: Puu purgis

Varsti on tulemas emadepäev. Üldiselt piirduvad minu kingitused hädise kommikarbiga, sest ma lihtsalt ei suuda otsustada, mida peaks tegema. Kui mingil imekombel olengi mingi mõtte saanud, on aega liiga vähe, et asju teostada. Sada häda alati, eksole. Sellel aastal aga sattusin facebookis nägema, et tehakse külmkapimagneteid. Ma ei suutnud vastu panna ja ära ma tellisin kaks tükki. Ühe emale ja teise vanaemale.


Kujutate ette, see kõik toimus juba aprilli keskel, või pigem suhteliselt alguses. Siiani olen üllatunud, et nii vara :D

Samas tundus hullult hädine anda neile ainult üks magnet. Pinterestis nägin siis SEDA. Tundus täitsa ilus dekoratiivese. Mõtlesin üht ja teistpidi ning lõpuks ikka proovisin. Ütleme nii, et ilmselt ma siiski neid üle ei anna, sest ma ei ole rahul tulemusega. Eks see ole selline harjutamise asi ka. Kahjuks ei ole mul seda aega, et enne emadepäeva veel umbes 10 sellist purki teha :D


Praegu vaatan, et lähedalt näevad veel eriti halvad välja.., ilmselt tuleb ikka üks poering teha veel enne õiget päeva, sest ma ei lepi ainult magenti ja kommikarbiga sellel aastal.

Ma üldse olen nii vaimustuses nendest magnetitest. Juba pean plaani veel mõned lasta teha, sest no nii vahva ju! Valmisid ja jõudsid minuni nad ka kiiresti, niiet jee. Aga selle magnetite suurema tellimise võtan ette siis, kui me uue külmkapi oleme saanud, aga see on juba hoopis teine jutt :D

Kommentaarid