Otse põhisisu juurde

Assa raks, sain toast välja!

Teate, ma käisin viimati väljas eelmise aasta juulis. Ja selle all ma mõtlen seda, et käisin kodust ära ilma lapseta ja üritus ei olnud seotud lapsega. Sest noh, tõele au andes käisime veebruaris ühel katsikul ka.

Ma juba ammu tundsin, et mulle kuluks üks väike tuulutus ära. Aju on nii pehme sellest ainult kodus istumisest. Õnneks oli Meheraasu nii lahke, et laenas meile Triinuga autot. Alguses pidime minema ühele sõbrale külla, aga päeval ta siiski ütles, et ta ei ole kodus. Aga ma olin juba nii oodanud, et saan õhtul midagigi teha. Otseseid plaane meil ei olnud, mõtlesime Rakverre minna ja midagi süüa. Kuna me erilised restoranitajad ei ole, siis läksime võtsime Kadakast ühe burksi hoopis. Lõpuks midagi muud eriti ei teinudki, sõitsime lihtsalt ringi ja olime korralikult südaööks kodus tagasi.

Gotta say, et väga veider oli ilma Pisikeseta olla. Ma küll panin ta ise magama ja läksime alles pärast seda, aga ikka mõtlesin pidevalt, et kas ta ikka magab või mis toimps noh. Mul on jube raske lasta lahti ja leppida sellega, et kontroll ei ole minu käes, aga sain läbi häda ikka hakkama. Pärast rääkisime veel juttu köögipõrandal (meil on ilmselt juba perselohud ka põrandas) ja veidi hiljem seltskond suurenes ja rääkisime Meheraasu vanemate ja vennaga juttu. Lõpuks läksime magama mingi poole kuue aeg hommikul. Pisikesel oli jälle imehea ajastus öise ärkamisega, ikka siis kui just oled pea padjale saanud :D

Terve mõistuse säilitamise huvides peaksin iga kuu vähemalt ühe sellise päeva võtma, mis rutiinist välja toob. Okei, täna on pisut väsinud olla, aga samas ei ole see midagi uut ja ilmselgelt ainult oma lollus. Nagu mu ema ütleb, noorel inimesel polegi rohkem vaja, kui paar tundi und! (kavatsen seda korrutada seni, kuni jälle normaalselt magada saan :D)

Ega rohkem ei olegi midagi öelda. Selline mõnus on olla. Hah, mõtlesin, et paneks pildi ka siia, aga kõik Triinu juures tehtud peldikuselfied ei kõlba kassi saba allagi :D


Pildiotsingu funny mommy went out memes tulemus

Appi, see tuletas meelde, et ma pean poodi veel minema. Just lootsin, et täna ei pea ringi trampima kuskil...pean ära õppima, kuidas käia poes nii, et kõik vajalikud asjad korraga saaks ostetud.

Kommentaarid