Otse põhisisu juurde

Roosna-Alliku maisi-Järvamaa

Pühapäeval käisime Mudilasel järgi ja sõitsime Roosna-Allikult läbi. Alguses mõtlesime, et ah ei viitsi peatust teha tagasi sõites. Lõpuks aga sai uudishimu võitu ja ikkagi käisime väikse tiiru maisis jalutamas.


Kuna kell oli armutu ja laste uneajad tikkusid peale, siis väga pikalt konnata ei saanud, käisime ära Amblas  ja tulime tulema :D Taaskord sai selgeks, et suurem asi kaardilugeja ma ei ole. Meheraasu siiski on, jee.


Tänu vihmadele oli rämedalt porine, tennised ei olnud ilmselgelt kõige õigem jalanõu sel hetkel. Hea, et ma ise ei pidanud Pisikest tassima, me oleks ilmselt koos seal siruli olnud. Ta oli üldse jube segaduses näoga. Eriline "lemmik" oli see, kui kogemata mõni maisi leht juhtus talle vastu nägu minema :D


Siit on suht hästi näha, kui kopp ees Pisikesel oli :D Mudilasele seevastu väga meeldis. Pääääris raske oli selgeks teha, et nüüd ikkagi sõidame kodupoole edasi ning homme siiski ei tule uuesti tagasi.

Mis mind veidi häirima jäi: on näha, et asi on veidi aega olnud avalikult käidav. Teed on võrdlemisi laiad ja sellegi poolest on maisi tallatud. Okei, see selleks, ikka juhtub. Aga siltide sodimisest ma jätkuvalt aru ei saa. Mina nägin konkreetselt kahes kohas, et Amblale lisati porine S juurde. Ma saan aru, et keegi tegi nalja, aga kas on mõtet igal pool oma vaimukusi demonstreerida?

Kommentaarid