Otse põhisisu juurde

Käsitöönurk

Mulle on alati meeldinud ise asju valmis nokitseda. Ma näiteks ei mäleta, millal oli viimane kord kui ostsin mõne vajaliku kingituse poest (okei, Kaisa kingitused ostan alati poest. ise ma puslesid, värviraamatuid vms tegema ei hakka :D). Leian, et ise tehtud kingitused on armsad ning tulevad otse südamest. Seda selle pärast, et valmistaja on sellesse palju aega panustanud ja see näitab ilmselgelt kui palju ta hoolib.

Minu "firmamärgiks" on tikkimine. Olen sedasorti kingitusi teinud vist kõigile oma sõpradele. Vahel tuleb hästi välja, vahel mitte väga. Oleneb kõik sellest, millal olen alustanud ja kui palju aega on. Näiteks viimase tikkimisega oli aega 2 päeva ja no ei tulnud nii hästi välja kui oleks võinud.

Kuna nüüd kohe kohe on tulemas järgmine sünnipäev ja ma mõned kuud tagasi suure suuga lubasin, et ah sünnipäevaks tikin sulle midagi, siis pidingi ennast kokku võtma ja lubaduse täitma. Võtsin eelmisest korrast õppust ja uskumatu, aga valmis see ongi. Lausa nädal ennem kui üle hakkan andma seda! Uskumatu kohe.

Olen isegi lõpptulemusega rahul. Nagu pildilt näha on, siis on tegemist tähtkujupõhise pildiga. Tikkisin seda umbes nädala. Selleks, et varjata ära alusriide servad panin peale pitsiriba ja sinna peale omakorda mõned pärlid. Nüüd jääb veel üle pakkida ja oodata, kas uuele omanikule ka meeldib.

Kui sinagi soovid oma emale, isale, vanaemale või tädipoja teise naise õetütrele üht vahvat tikitud patja/pilti, aga ise vaeva ei viitsi näha, siis kirjuta mulle aadressil terjeliivamagi@gmail.com ja lepime kokku disainis/suuruses/hinnas.

Kommentaarid