Otse põhisisu juurde

Kuskilt jookseb piir

Olen ammu avastanud ühe pisitillukese probleemipojukese. Nimelt, nii uskumatu kui see ka tundub, siis leidub meie ümber inimesi, kes ei tunne väga piire. Siin pean silmas just eriti helistamisega seotud piire. 

Täiesti tüüpiline on näiteks see, et Meheraasu jõuab koju ja tunni aja jooksul helistab talle keegi, kes soovib teda enda juurde. No tere hommikust, mees jõudis just koju, tahab süüa ja puhata, aga ei, las jookseb ühte ja teise kohta. Alguses ei tundunud see väga häiriv. Ma mõtlesin, et okei, pole midagi teha, kui on vaja, siis on vaja. Aga see kordus iga päev. Kordub siiani iga päev ja ma tõesti ei suuda seda üldse mõista. Ma siin ikka naeran Meheraasule, et siis kui tuleb, mingu käigu kohe kõik kohad läbi, nii kui nii helistatakse. Siis on vähemalt kaelast ära ja saab rahus õhtust süüa ning passida. Teine asi, millest ma absoluutselt aru ei saa on see, kui helistatakse öösel. ÖÖSEL! Näiteks eile helises telefon peale südaööd. Ma saan aru, et sul on vaja abi, aga mina olen aru saanud, et see on teema, milles sa oled ise ka võrdlemisi kodus. Topeltpahane olin selle peale, et mina kannatasin samuti, sest pidin spetsomm minema telefoniga netti ja see valmistas antud hetkel ebamugavust, kuna noh, uni oli nagu veits. Nädala sees magada ei saa pikalt, peab Meheraasu ja Mudilasega tegelema hommikuti, nädalavahetusel magada ei saa, sest siis arvavad inimesed, et jube fun on näiteks kell 9 hommikul helistada. Persse, mul on vaja korralikku und. Mitte seda, et meie telefonid heliseksid magamise ajal umbes 10 korda. 


Mõtlen siin, et kuna mõned inimesed ise ei tule sellise asja peale nagu helistamise normaalsed kellaajad, peaks hakkama rääkima sellel teemal. Sest no lõputult ei viiiiiiiiitsi lihtsalt. Eriti vahva on muidugi see, kui paned kõne kinni ja siis mõnikord helistatakse nii kaua, kuni sa oled lihtsalt sunnitud vastama. Ei ole ju nii raske saata sõnumit ennem helistamist. Noh, näiteks küsida, kas see inimene on üldse üleval. Kui vastust ei tule, on ilmselge, et pole mõtet kõnet peale visata. 

Keegi veel probleemi märkab või vaevlen üksi? 

Kommentaarid