Otse põhisisu juurde

Meil on vaja uut voodit. KOHE!

Kuna täna oleks vaja olla normaalne inimene ja ärgata enne lõunat, mõtlesin, et why not panna äratus kell üheksa. Siis hakkasin kartma, et äkki ma ei kuule, kui on ainult see. Mõtlesin, et why not panna üks äratus veel. Kuna ma eile öösel midagi sättida telefonis ei viitsinud, viskasin tööle mingi vana äratuse, mis pidi laulma hakkama kell pool kaheksa.

Lõpptulemus? Ärkasin kell seitse, üritasin tekki normaalselt peale saada, kaklesin kärbestega, proovisin ennast keerata, jamasin kassiga. Siis suutsin 10 minti tukastada ja ärkasin uuesti, et avastada, et kell pole ikka veel pool kaheksa. Ausalt, ma tahtsin nutma hakata. Kui kell kukkus, mõtesin, et oeh, tore, aga uni tuli. Umbes seitse minutit hiljem pidin vetsus käima... Hellitasin veel lootust, et EHK on võimalus, et saan magada, aga lootus läks sama kiiresti kui ma jõudsin tagasi magamistuppa. Aru ma ei mõista, mis komme on Meheraasul ronida poole persega MINU kohale nii kui olen korraks ära läinud.

See selleks, pealehakkamine pidi olema ju pool võitu. Saan ta juba piisavalt kaugele, et mahuksin ka ära. Viskan ennast voodisse selleks, et endale meenutada karmi tõde: ma olen fking Manny ja Londiste ristand ja hetkel ma ei mahu piisavalt hästi sinna, kuhu peaksin. Nügisin veel veidi.. siis hakkas jälle sõda tekiga ja no ma otsustasin seda jama enam mitte taluda. Nüüd istun siin nagu idikas jaanipäeva hommikul kell kaheksa ja mängin candy crushi, sest et why the hell not?

Seejuures ei suuda ma otsustada, mis põhjusel on soov lasta välja paar pisarat. Valikuid on ju meeletult: miks me elamises peab olema nii palju kärbseid? kuidas me ei suuda enam tekki jagada? miks on mul ainult üks tekikott tekile, mis peaks olema piisavalt suur? miks on meie voodi nii meeletult väike? miks ei ole Meheraasu nõus uut voodit ostma? (ta on nõus panema kokku pisut laiema voodi, aga on omad põhjused, miks ma sellega absull ei nõustu). MIKS MA ÄRKAN KELL KURADI 7 HOMMIKUL JUST SELLEL PÄEVAL, KUI ON VAJA PIKALT ÜLEVAL OLLA?????? miks mu kass sööb mu varbaid? miks ma pean nii suur olema? kui suureks ma veel lähen!? (nüüd tunnen jälle hirmu selle ees, et khmm kõige rohkem neli kuud on jäänud..

Sellega meenus praegu see viisijupp, et "väikene mees, sa jõuad küsida ju rohkemgi veel".....
Noh teate küll, SEE laul Mait Maltise esituses.

Kommentaarid