Otse põhisisu juurde

Kaua võib üks tarkusehammas kasvada? + GTT hala kah

See, et ma tunnen ennast nagu veoauto kolonni ja elevandikarja alla jäänud õnnetusehunnikuna on vapsee tavaline juba. Selg valutab, põlved valutavad, aeg-ajalt kõht ka. Eriti hea päev on, siis isegi jalalabad (mis on weird, sest ma ei arvanud, et need saavad üldse valutada niimoodi). See omakorda paneb hirmu tundma selle ees, mis veel kõik jõuab valutama/kilisema/kolisema hakata ennem, kui beebi ükskord sündinud on... samas tuleb rõõmustada, et jäänud on alla nelja kuu :D

Tänane algas aga teisiti juba, sest kõiki teisi toredaid valusid asendab fking hambavalu. Esimest korda tõusin kell 8 ja ei suutnud otsustada, kas nutta või naerda, sest hambavalu tahtis ära tappa. Kuidagi õnnestus ikka edasi põõnata ja paar tundi hiljem ärkasin uuesti, sest terve vasak näopool oli valus. Nüüd ma siin istun ja mõtlen, et huvitav kaua seekord see jama kestab ka?

Sest no ausalt, ta on lõikunud igemest välja, ta on kasvanud juba. MIKS TA IKKA ENNAST TUNDA ANNAB? Koppa hakkab ette viskama, et iga mõne kuu tagant on paar päeva, kus mingi hambaraisk võtab kätte ja hakkan tõestama, et ta on olemas. Ma tean seda niisamagi juba, sest lõikumisperioodil elasin ainult valuvaigistite najal ja seda nii lihtsalt ei unusta.


Raske on uskuda, et kaks esimest tarkusehammast tulid nii, et ma ise seda ei teadnudki. Ei mingit valu. Hambaarsti juures pidin perseli lendama, kui öeldi, et need on olemas. Arendan siin mõtet, et peaks sööma miskit, aga juba rosinaid oli paras piin alla vägistada, mis veel normaalse toiduga saab? Hea, et jäätistki kodus on, muidu peaks vist puhta nälgas istuma. Mis ei ole eriti positiivne arvestades, et homme õhtul algab minu 14h vältav nälgimine. See on see jama, kui ei viitsi kaalust alla võtta ja oled paks nagu emalaev ning ämmakas arvab, et jõle vahva oleks GTT ära teha. Mu arust küll vahva ei ole. Ma ei ole väga veetlev naisterahvas näljasena, niiet jääb üle ainult Meheraasule kaasa tunda, et ta need tunnid minuga veetma peab :D Eriti kui arvestada, et lõppkokkuvõttes saab olema põhimõtteliselt 2 päeva, mil süüa ei taha/tohi..

Noh ja siis see test. Lisaks nälgimisele ei tohi juua ka! No ja kolm vereproovi ei ole ka väga ahvatlev pakkumine. Lisaks siis see, et nende lahuste kohta ei ole ka just erilisi kiidusõnu kuulda olnud. Ma saan küll aru, et kaal oli tõesti suur enne rasedust, aga cmon, asi ei saa ju olla nii hull. Kõik proovid on terve elu korras olnud, praegu täpselt samamoodi, aga nagu armastab öelda mu kursaõde, siis nada Fedja, nada.

Kommentaarid