Otse põhisisu juurde

Toit, uni ja kisa

Pisike on 3 kuud vana ja ma olen juba lõpmatult ära väntsutatud söögijamade poolt. Kas nagu päriselt ka on keegi saanud anda lapsele algusest lõpuni üht ja sama RPA'd? Sest ausalt, ma olen siiani läbi proovinud umbes 90% väikelinna poes leiduvatest variantidest ja no natuke on veel minna eksole..

Katse nr 1: Tuttel - alguses kõlbas, umbes nädalaga sai gaasid.
Katse nr 2: NAN - ropsis välja kogu söögi ja natuke peale kah, et ikka kindel oleks.
Katse nr 3: Aptamil - esimese kolme purgiga probleeme ei olnud, neljanda võisin endale sisse joota. Okei, läbi häda ikkagi sõi ära selle viimase potsku ka.

Vahepeal avastasin, et hea ja tervislik kaevuvesi on miskil põhjusel pisut värvi muutnud. Mõtlesin, et ehk sellepärast laps pool enda maost kogu aeg minu peale tühjendabki. Hakkasin ostma poevett. Polnud abi.

Katse nr 4: Bebi - no seda kraami ei võetud suu sissegi ja ta oli nõus olema pigem näljas. Prügikastilaks it is.
Katse nr 5: Hipp - jällegi, kolm purki nämm nämm, pool neljandat venitasin ka sisse talle, aga lõpuks andsin alla. Veider on see, et valmispiim läheb küll peale.
Katse nr 6: Frisolac - tänan jumalat selle imelise paksendatud toidu loomise eest ja maximat, et nad seda müüvad. Hetkel teine purk ja veel kõlbab. Mõtlen siin, et kui teised olid 800g, aga need 400g, siis noh, mõnda aega vast saame hakkama.

Mu lemmikosa seejuures on, et ma ei pea vahetama lapsel päevas 3-4 korda riideid, sest need on täis ropsitud. Noh, ja ise ka ei lebra ringi nagu hapupiimavaat.
Mina nautimas õhtust öist kohvi, vaikust, maximat, paksendatud beebisööki ja seda, et mind ei ropsitud terve päeva jooksul täis.


No ja ma ei saa üle ega ümber magamisest. See on küll super, et öösel ei ole mingit tantsu ja tralli enamasti, AGA mis teema selle päeval magamisega on? Mul ei ole päeval normaalselt magavat last olnud juba nii pikka aega, et ma isegi ei oska nutta või naerda enam. Okei, valetan, nutt tuleb küll temaga võidu peale, kui üritan üleväsinud last magama panna. Reaalselt, õhtuks on aju asemel kuramuse pelmeen, heal juhul. Kuigi, ma pean tunnistama, et viimased nädal aega on uni pikenenud 15 mindi võrra, ehk siis poole tunni asemel tervelt 45 minti järjest (annaks taevas, et ma nüüd ära ei sõnunud). Vahel harva, ma tõesti mõtlen harva, õnnestub isegi paaritunnine uni välja pigistada. Siis muretsen pool õhtut, et huvitav, mis lapsel häda on :D Vahepeal mõtlesin, et ehk ta ei suuda unetsükkleid vahetada, aga no öösel ju suudab. Ma loodan, et ta kasvab mingil ajal välja sellest, sest nii palju kui ma inimestega olen rääkinud, on nad öelnud, et mida vanemaks, seda paremaks muutub ka päeval magamine. 
Pildiotsingu not sleeping baby memes tulemus
Lisaks sellele olen ma viimasel ajal üritanud mõistatada, mis värk lastel selle kõige peale karjumisega on. Pisike karjub, kui on vaja magada või üleval olla, kui kõht on tühi ja kui kõht on täis, kui mähet ei vaheta ja siis kui vahetad, siis kui panna riidesse ja siis kui lahti võtta. Ma küll räägin, et ei ole vaja, see on kõik sinu enda heaks, aga ikka tekib tunne nagu ta arvab, et ma pistan ta potti kohe :D See kisamine on ka mingi viimase aja uus hobi. Igemed ka sügelevad. Ehk on need kaks omavahel seotud ja hakkavad hambakesed tulema?

Vahel on kisamise vaheaegadel heas tujus ka :D

Kommentaarid