Otse põhisisu juurde

Jälle üks kuu möödas

Sellele, kes arvet ei pea: Pisike sai seitsme kuuseks. Kaalus 8020g ja oli 70cm pikk. Sai kaks süsti, ma läbi röökimise hästi ei kuulnud, mis need olid ja praegu ei viitsi vaatama ka minna. 

Plika oli rahulik täpselt nii kaua, kuni kabinetis ta käest panin ja riidest lahti hakkasin võtma. Ta röökis nii, et mul tuli juba täitsa hirm sisse. Rahul oli ainult süles ja seistes. Me tegime talle süsti kolmekesi, sest no ei olnud võimalik korraga käsi ja jalgu kinni hoida istudes. Ja lamades ei oleks ammugi midagi teha saanud. Mul oli ooteruumi tagasi minnes tunne, nagu oleksin trennist või saunast tulnud. Higistasin üle kere lihtsalt. Teised emad vaatasid mind nii kaastundliku näoga :D Ega Pisike ei olnud nõus olema kuskil peale süle. Proovisin panna tugitooli, et saaksin ise riide ja talle mütsi pähe, no ei olnud võimalik. Õnneks tuli üks naisterahvas appi, ma loodan, et ikka ütlesin aitäh! Ma ilmselt oleksin veel tükk aega seal muidu passinud, sest ühe käega süles kõikuvale lapsele mütsi panek ei ole minu tugevaim külg. Vähemalt tõestasin endale, et on võimalik panna mantlit ja salli selga nii, et laps on süles :D aga ta oli tõesti väga endast väljas, päris tükk aega tulid sellised nutuhood ja pärast nuuksus veel läbi une ka. Okei, ta oli küll unine, aga sellist asja ma küll ei osanud oodata. 


Kvaliteet on muidugi võimas, aga seekord ei õnnestunud Kadit tabada ja pidin leppima oma megasuper telefonikaameraga. KÕIK pildid jäid udused. KÕIK. Lisaks on Meheraasu täielik koba ja need, mis ta tegi minust/minuga, näitavad võimsalt mu ninaauke ja pekikihti. Järgmine kord teen parem ise kõik. 

Ah, pereõde tuli seekord ka selle graafikuga ja Pisike on nüüd täitsa keskmises kaalus/pikkuses. Jõudsin ikka ära oodata. Samas ma ei saa mainimata jätta, et kui seitsme kuuse tüdruku keskmine kaal on 7-10kg, siis KUIDAS on võimalik, et kuue kuuselt ei olnud 7360g piisav? :D 

Vahepeal oli piimastreik, mis nüüd on ületatud (ptüi, ptüi, ptüi). Jätkuvalt sööb mitme eest. Nüüd olen vähendanud koguseid putrudel ja püreel, sest ta võiks suht lõputult süüa. Samas, vahel tekib ikka selliseid streigipäevi, kus ma võin ise süüa. Noh jah, ikka juhtub. 

Kaks hammast on ka lõikunud *happydance*. Istuma ei ole hakanud, aga tasakaal läheb järjest paremaks. Edaspidi roomama pole õppinud, aga tagurpidikäik on sees. Ma arvan, et edaspidi jääbki vahele praegu, sest ta ajab ennast juba põlvedele ja üritab nii edasi liikuda. Vaikselt aga kindlalt eksole. Lamada enam eriti ei sobi, tahab ainult püsti olla. Ise ennast hoida veel ei jõua. Näiteks, kui tõstan voodi najale, siis käed paneb ilusti, aga tasakaalu pole. Mu ema ikka vahepeal muretseb, et miks ei istu veel (hahah, kirjutasin alguses situ :D :D), aga ma väga ei põe. Ma ei ole kohanud veel mitte ühtegi inimest, kes ei oskaks istuda. Aga kui sina oled, võid julgelt mainida :D

Kommentaarid