Otse põhisisu juurde

Mind on tabanud sorteerimishullus

Päriselt, see on probleem juba. Muudkui ainult sorteeriks, tõstaks ümber, viiks minema ja viskaks ära. Ma olen täitsa pettunud, kui päeva jooksul ei teki Pisikesel ühtegi eset, mis on väike. See ju tähendab, et ma ei saa ligemale ühte koti täitumisele, et see ämmale viia :D

Meheraasu sõnade kohaselt ma elangi ainult selle nimel, et midagi kogu aeg sorteerida, aga püha jeesus, ega mina süüdi ei ole, et siin elamises nii palju jama ja lasu on! Kahjuks on enamik asju Meheraasu omad, mis tähendab, et ma ei saa neid sorteerida. Olgu, saaksin, aga no ma pooltest asjadest ei saa vapsee aru, mis need on ja KÕIK ON JU VAJALIK! :D

Ma siin mõtlen, et huvitav, millest see sortimisvajadus tekkinud on. Kas see on nagu mingi stressiväljendus? Tähendab, ma olen märganud, et mu keha töötab halvemini kui varem ja olen rohkem haige, aga nüüd hakkan peast soojaks ka minema? Lisaks sorteerimisele pean ma lausa vajalikuks iga päev vähemalt kolm korda tõmmata puhtaks elutoa laud ja köögikapid. Miks, jumal seda teab. Üldse tundub, et kõik on räme sitamaja mu ümber, aga õnneks tundub Mudilase toa kõrval ülejäänud elamine lausa korras.

Kõlan nüüd nagu kuri kasuema, aga ma keeldun kategooriliselt sinna tuppa astumast ja seda kasimast. Selleks on konkreetne põhjus ka, mitte ma lihtsalt ei hujja. Ma olen seda tuba koristanud korduvalt otsast lõpuni ära, aga kui Mudilane ise arvab, et ei pea väikest varvastki liigutama selle heaks, et tuba oleks puhas, siis tegelen mina boikoteerimisega. Milleks näha vaeva, kui seda ei hinnata, mida sa teed. Mul ei ole aega tühja tuule taga ajamiseks.

Pildiotsingu im losing my mind memes tulemus


Variant kaks minu lolliks minemisele võib muidugi olla see, et mul jäi raseduse ajal see pesapunumise/kõik peab läikma faas ära. Ma pärast haiglat enam ei julgenud ja jaksanud mitte muhvigi liigutada. Kõike pidi kuidagi nii salajas ka hoidma, sest no kui ma juhtusin näiteks emale ütlema, et koristasin kolm tundi, sain monoloogi teemal "kas sa oled hulluks läinud?"

Oh, ja ma lihtsalt pean jagama, et üle 10 miljoni aasta on täna see õhtu, kus ma saan rahus kuulata oma muusikat ja lihtsalt üksi jämmida.. tänks taevaisa, et Meheraasu jälle oma tehnika otsas istub õhtuti. Ma kusjuures just täna mõtlesin, et nii igatsen seda. Mitte tema tehnikaga tegelemist (suve lõpuks tahaksin ma kõik kardid, autot ja muud jamad lihtsalt lõkkesse visata), aga seda iseendaga olemist. 

Kommentaarid