Otse põhisisu juurde

Appi, ma ei oska pealkirja panna...

Nüüd on siis käes see tore aeg, mil on pime ja rõve. Vau, ma tean, keegi ju ise õue ei näe! :D
Minu jaoks on see kaasa toonud selle, et köha ja nohu kombo on platsis. Meheraasu ja Pisike on ka veidi tõbised. Ühel köha, teisel nohu. See teine muidu kasvatab jälle hambaid ka ja no johhaidii.

Lisaks nendele kõigile meeldivatele haigustele, mis iga nurga peal on, pean ütlema, et mulle ei meeldi üldse külmal ajal maal olla. Hommikul astud põrandale ja niiiiiiiiii külm on. Kütmine on umbes suhteliselt esimene asi, mida tegema hakkan, kui koivad alla saan. Samas siis tuleb jälle teha valikuid. Kui me kütame ära mõlemad ahjud ja pliidid, siis istume pool õhtud lahtiste akendega, sest muidu ei kannata elada. A kui ei küta kõiki, siis on mõnes toas ikka külm. Kui temperatuur tõmbab miinusesse ka päeval, siis algab igavene jama pesu pesemisega. No ei istu mulle see, kui pean pidevalt kellegi teise toimetustest sõltuma. Muidugi veel vähem istub mulle käsipesu, nii et tuleb hambad ristis need mõned kuud jälle üle elada.

Et natuke oma elu "huvitavamaks" teha, hakkasin toole värvima. Ma sain 4 väikest tooli Pisikesele, aga üks neist oli selline kulunud roheline ja teised tavalised pruunid. Roheline on nüüd kollane, aga ma ei ole sellega veel rahul (seetõttu ei lisa ka pilti). Mõnes kohas läks värvi liiga paksult ja kuna ma jätsin ta vale koha peale kuivama, siis suutis Mudilane pool värvi ära nühkida sealt. Samuti ei taha ma tema varbajälgi terve tooli ülejäänud eluea vahtida. Meheraasu pakkus välja, et ehk võiks üle lihvida paarist kohast ja siis lisada värvile mingit värvi tugevdajat või kõvendajat ee, ühesõnaga ma ei mäleta, mis asi see oli, aga pidi värvi tugevaks tegema. Ma nüüd ootan, millal motivatsioon tagasi tuleb, et edasi teha seda. Kolm tooli ootavad veel ees. Üks neist tuleb kollane ja ülejäänud kaks halliks. Siit võib järeldada, et tulevikus ei saa Pisikese tuba olema roosa. Valik sai tehtud selle põhjal, et laud seal toas saab olema kollase plaadiga ja üks hall pink on ka ootamas.

Kuna ma täna juba Mudilast korra mainisin siis... ma peaks siin blogis tema "nime" ära vahetama. Ta on sellest vanusest juba väljas ja võiks kasutusele võtta mõne vähe sobivama. Kahjuks ei ole mul hetkel mitte ühtegi mõtet. Oskab keegi midagi välja pakkuda?

Sorteerisin täna tema riideid ka. Jee, ta suvatses lõpuks kasvama hakata ja kapp, mis oli täis ootel olevaid riideid on nüüd pooltühi. Järgmisena võtan riidekapi ette, sest tundub, et sealt tuleb ka mõned asjad välja praakida.
Kuna ma nüüd juba olen sorteerimislainel, siis pärast Mudilase riideid kavatsen ette võtta Pisikese mänguasjad. Tegelikult pidin seda juba täna tegema, aga tuju läks üle. Arvestades, et need siiani ei ole kuhugi jooksu pannud meie elutoast, siis vaevalt, et mõni päev või nädal seda kuidagi mõjutaks.

Mu vanemad (okei, mu ema), otsustas oma raamaturiiuleid korrastada ja nüüd on mul jälle kodus neid terve virn. Täna vaatasin kiiruga läbi ja jätsin osad endale. Homme kavatsen natuke põhjalikumalt piiluda, mis veel võiks alles jätta. Aga siis jääb jälle mingi ports, millega ei oska eriti midagi nagu peale hakata. Ma suudan praegu mõelda täpselt kolmele inimesele, kellel võiks pakkuda neid. Aga ma olen üpris veendunud, et nii mõnigi jääb veel mulle siia. Eelmisest satsist on ka paras ports veel mul siin seismas. No ei raatsi üldse neid lõkkesse viia, samas kuhugi neid panna ei ole ka. Mõtlesin korra, et ehk peaks facebookis mõnda gruppi lisama, ehk keegi tahab.

Ps. Kui siia peaks sattuma mõni raamatuhuviline, kes sooviks valikuga tutvuda, siis võib minuga ühendust võtta. Meiliaadress on bios olemas :)

Kommentaarid