Otse põhisisu juurde

Spontaanne pildistamine

Lisaks sellele, et nädalavahetusel sai koogikest tehtud, tulime Triinuga mõttele teha pitsat. Selle jaoks oli vaja minna poodi. Mõeldud tehtud. Tagasi tulles otsustasime päikeselist päeva ära kasutada ning pilte teha. Kiire, umbes kümneminutilise, sessiooni tulemused on nüüd siin:
Idee tuli lambist ja kuhugi eriti kaugele nagu ka ei viitsinud sättima hakata ennast. Pisikesel oli nii kui nii uneaeg tulemas ja noh, kiire oli veits. Mehed ootasid juba süüa ka, kuidas siis ikka naised venitada saavad :D Alguses tahtsime kuskil suvas kohas, mets taustaks, stiilis teha, aga Triinul (jap, tunnen hästi oma kodukohta) meenus, et tee ääres põllul on ühe vana lauda (vist lauda) varemed. Sobis piisavalt hästi meie jaoks sel hetkel.
Nii veider on vaadata ennast päikeseprillidega. Ma üldiselt ei kasuta neid. Või üldse teisi selliseid vidinaid. Näiteks kõrvarõngaid kannan umbes 5x aastas. Muid ehteid veel vähem. Kõige tihedamini kantav ehe on mul gümnaasiumi lõpusõrmus. Üldiselt on mul prillidega sellised lood, et ninajuurel hakkab rõve. Ma ei tea, kas see kõlab loogiliselt või mitte, aga no tekib selline vastik tunne ja nagu kerge sügelus. Eriti, kui need pikalt ees on. Tookord mõtlesin, et olgu, ma ei viitsi terve tee passida silmad kissis, sest päike oli suhteliselt hele ja täpselt vastu.
Kusjuures, nende prillide kiituseks võin öelda, et esimest korda elus ei tekkinud seda rõvedat tunnet. Ei teagi nüüd, kas asi oli prillides või olid lihtsalt liiga lühikest aega ees.
Need pildid on tehtud (ja töödeldud) telefoniga. Ilmselgelt. Ma üldse teen enamus pilte telefoniga. Sest noh, normaalset kaamerat mul ei ole ja vana seebikarbiga kuhugi joosta ka nagu ei viitsi. Telefon on nii kui nii enamus ajast minuga. Selguse huvides: ei ma ei selfitanud, vaid need tegi Triin. Kahe telefoniga korraga #touchmeimfamous Oleks huvitav vaatepilt olnud, kui keegi mööda oleks sõitnud.
Mulle muidu meeldib see alumine pilt, AGA. Täiega häirib, et seinast kinni hoian. Triin tegi nii vale ajastusega pildi, ma ei olnud valmis veel lahti laskma :D Kas mind vabandab, et olin tennistega (jah, olen Londoni suvitaja) libedal kallakul? Okei, kallak on nagu pisut palju öelda, aga see läheb seal allamäge ja ma olin oma jalgadega täpselt sellel piiril, et kas seisan või kukun :D See viimane, kusjuures, ei olnud eriti ahvatlev variant.
Nagu näha, siis võib, ilma igasuguse erilise riietuseta, meigita ja lühikese ajaga, saada klõpse, mis on täitsa normaalsed. Mulle üks preilna muidugi heitis pärast ette, et olin ilgelt passiivne poosetaja. Järgmine kord kavatsen temaga osad vahetada. Siis saan vähemalt sama öelda talle :D

Kommentaarid