Otse põhisisu juurde

Banaanipannkoogid

Ühel õhtul kutsusin Mirteli kööki, et ta saaks vaadata, kui palju soovib süüa tõsta taldrikusse. Saime kartulipudru ja frikadellikastme doseeritud, kui neiu teavitas mind pooleldi pisarais, et tema sooviks hoopis pannkooke. Ja mida rutem seda parem, sest muidu on maailmalõpp käega katsuda. 

Pikk praadimine on viimane asi, mida teha viitsin, aga kui vesiste ja maailma kõige õnnetumate silmadega otsa vaadatakse, sulab isegi minu kivist süda veidi. No ja tegelikult oli külmkapis paar viimase otsa banaani, mis muidu oleks lennanud kauge kaarega mädanema kuhugi kaugemale. 

Õhtul siiski ette võtta ei viitsinud ja kogusin hommikuni julgust. Kuidagi juhtus veel nii toredalt, et Henri suvatses oma esimese une sobitada täpselt sellisesse aega, et polnud liiga hilja pannakahommikut teha. 
Aga lähme siis asja juurde. 

g - gramm
tl - teelusikas
spl - supilusikas

Vaja läheb:
  • Banaani (mina panin kaks, aga üldiselt võib suht sellise vaba valikuga olla. Lihtsalt ülejäänud koostisosad võiks tasaarveldada vastavalt sellele, mitu banaani lisad)
  • 4 muna
  • 150g hapukoort
  • 6 tl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 4 - 6 spl jahu
  • Piim (Kogust ei oska täpselt öelda, sest panin suvaliselt tunde järgi. Vaatasin lihtsalt, et tainas ei oleks liiga paks ega liiga vedel)

Noh, edasi on nii nagu ikka - sega kõik omavahel ühtlaselt kokku ja prae kuni tainas otsas ja koogivirn taldrikul valmis. Serveerimisel lisa vastavalt oma eelistustele moosi või marju. Mina panin maitseks juurde maasika toormoosi ja värskeid maasikaid. 

Kommentaarid