Otse põhisisu juurde

Bataadipõhjal kanapitsa tomatitega

Veel üks vahva-tore-mõnus pitsa. mille valmistamine on kiire ja lihtne. Pikka juttu vast polegi mõtet teha, vaid asume kohe asja juurde. 

Vaja läheb:
Põhi:

  • 1 bataat
  • 4 muna
  • üks pakk riivjuust (150g)
  • 4spl jahu
  • soola
  • sidrunipipart
Täidis:
  • 3 suitsutatud kanakoiba
  • Üks karp kirsstomateid
  • ketšupit
  • 300g riivjuustu
Alustuseks puhasta bataat ning riivi see jämeda riiviga. Lisa bataadi juurde muna, riivjuust, jahu, sool ja sidrunipipar. Sega korralikult ning laota õhukese ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 200kraadi juures 15minutit. 

Samal ajal tükelda ära kanakoivad ja kirsstomatid. Kui põhi on valmis saanud, laota sinna peale kana ja tomatid ning kõige peale riivjuust. Pane uuesti ahju ning võta välja umbes 20 minuti pärast, kui juust on korralikult sulanud. 

Soovi korral võib pitsale lisada ka sinki, hakkliha (prae ikka enne läbi!), sibulat või muid meelepäraseid komponente. 

Head isu!

Kommentaarid