Otse põhisisu juurde

Vorstipitsa

Tegelikult pidi eile olema lasanjepäev (oli ka!), aga see sai nii kiirest otsa, et ma ei jõudnud pilti teha, seega ei tule postitust ka :D Kuna sööjaid oli tavalisest rohkem ning kere endiselt hele, mõtlesin, et proovin ära ka vorstipitsa tegemise. Tegelikult võiks seda nimetada isegi sibulapitsaks, sest seda oli tunda palju rohkem, kui vorsti. Kuna valmib ta üsna ruttu, siis pikka aega ei mõelnud. Ja kuna sellest jõudsin pilti teha, siis siin ta on.

Tainas:

  • 3dl nisujahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 2dl piima
  • näpuotsatäis soola
Kate:
  • 3 sibulat (väikseid rohkem) 
  • Ketšupit (kogust ei oska öelda. sest panin sellise mõnusa paksu kihi)
  • Üks pakk viilutatud suitsuvorsti
  • kaks pakki riivjuustu (sest olen juustumaias, tegelikult võib vähem ka panna)
Alustuseks sega kausis kokku nisujahu ja küpsetuspulber, seejärel lisa juurde ka piim ja sool. Pane lauale või muule tööpinnale veidi jahu ning rrulli tainas lahti. Nüüd on aeg tõsta rullitud tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri taignale mõnus kiht ketšupit ning selle peale riivjuust. Tükelda sibul poolratasteks ja aseta need riivjuustu peale. Soovi korral võib sibulad enne ka ära praadida. Mina seda ei teinud ja sibula maitse oli väga mõnusalt tunda ka täna külmalt süües. Nii, kui sibulad on ka ära puistatud pitsale, laota peale vorstiviilud. Pane ahju ning küpseeta 200kraadi juures 20minutit. 

Head isu!
Pilt muidugi eriti isuäratav ei tulnud, aga kõht oli tühi ja käed juba värisesid :D

Kommentaarid