Otse põhisisu juurde

Kõrvitsa-hakklihapirukas

Vaja läheb:
  • 100g võid
  • 3 muna
  • veidi vett
  • 3dl nisujahu
  • 0,5dl kaerahelbeid
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 500g hakkliha
  • 1 sibul
  • 1tl kuivatatud basiilikut, soola, pipart
  • pool kõrvitsat
  • 4dl piima
Alustame taignast. Selle jaoks pane kaussi või, küpsetuspulber, nisujahu, kaerahelbed, muna ja vesi. Sega kõik ühtlaseks massiks ning pane varem toiduõliga määritud ahjuvormi. 

Prae hakkliha, millele lisa juurde ka sibul ja maitseained. 

Koori ja puhasta kõrvits ning riivi jämeda riiviga. 

Pane pool riivitud kõrvitsa kogusest ahjuvormi taigna peale. Kõrvitsa peale pane hakkliha-sibulasegu. 

Nüüd võta teine pool riivitud kõrvitsast ja sega sinna hulka piim ning riivjuust. Sega ühtlaseks ja pane hakkliha peale. 

Küpseta 200kraadi juures 40-45minutit. 

Head isu!

Kommentaarid