Otse põhisisu juurde

Viiekas!

Raske uskuda, et eile (või üleeile. Või kuna ma ei tea, millal see ülesse jõuab, siis noh, 17 kuupäev) 5 kuud tagasi veeresin Tartu poole (või sünnitasin või taastusin). A no samas kõik väidavadki, et aeg hakkab poole kiiremini liikuma, kui lapsed saad..

Kaal näitas 6740g (ma olin jumalast kindel, et tuleb 7kg ära, aga jälle panin mööda) ja pikkust 64cm (jällegi, ma arvasin, et rohkem, aga vahi lopsu). Sutsu tehti ka ja külma kõhuga tibi ei teinud teist nägugi. Nagu poleks arugi saanud.

Kui muidu ta välimuselt üldiselt minu moodi ei ole, siis vähemalt söögiisu on. Ta sööb kõike ja palju :D Näiteks ei ole harv juhus, et annan talle umbes 150g püreed/mehu ja tunnike hiljem tõmbab peale 150-220 ml piima. Vahel jätab järgi, enamasti siiski mitte ja aru mina ei saa, kuhu see kõik kaob.

5! elukuu pildistamine
Kahe nädala pärast lähme jälle arsti juurde, siis võetakse Pisikeselt uus vereproov. Hoidke siis pöialt eks! :) Kahju hakkab juba, et kogu aeg torgitakse, aga mis teha. Magamisega on ka mingi jant tekkinud JÄLLE. Ah, ma enam ei üritagi loota, et ma kunagi normaalselt magada/puhata/midagi teha saan :D

Ok, annab tunda, et ma jälle kassimas? Sellele muidugi ei aita kaasa see, et Meheraasu on lapsehoolduspuhkusel ja Mudilasel vaheaeg. Lihtsalt püha jumal, kas nad üritavad kambakesi mind hauda viia siin või? :D

Tegelikult mind vaevab vaikselt üks pisitilluke asi. Pisikesel oli varem probleeme uinumisega kui käed olid lahti. Me siis mässisime ta sisse. Noh, ja nüüd ta ei oska magada enam ilma mässimiseta. Ja kui mul endal alles vaikselt hakkab tekkima tunne, et võiks hakata ümber harjutama, siis mu ema arust olen lootusetult hiljaks jäänud. Tore oleks, kui saaks panna lapse lihtsalt voodisse ja tekk peale, aga reaalsus on see, et isegi kui ta uinub nii, siis pool tundi hiljem on ta üleval, sest virutab endale vastu nägu või lihtsalt tõmbleb kätega. Kui ma emalt küsisin, et on tal ehk mõni soovitus, siis jäi ta vastuse võlgu. Nii ma siis istun ja mõtlen, et kuidas küll peaksin ma selle "võõrutusprotsessi" ette võtma? On soovitusi ehk?

Hah, praegu meenus, et mul on veel kaheks pildistamiseks kleit ja siis peaks ostma hakkama, sest ega ei saa kahel pildil kanda sama kleiti ju :D A no mulle kohe üldse ei meeldi poes riideid ostmas käia. Ideepoolest võiks ju alist vaadata, ega ta väga palju rohkem neid asju nii kui nii selga ei pane. Samas on seal ka nii kahe otsaga asi. Võib juhtuda, et ma tellin liiga suure/väikse või ei jõua pakk õigeks ajaks kohale, never know. Ja ilmselgelt olen ma liiga laisk ja saan liiga vähe internetti selle jaoks, et seal pikemalt surfata, vaadata ja valida.


Kommentaarid