Otse põhisisu juurde

Unenägude seletamine

Olen müstika usku. Ehk siis usun, et on olemas inimesed, kes tunnetavad ja näevad rohkem. Samuti meeldib mulle selline tuleviku ennustamise teema. Olen kunagi ostnud isegi tarot kaardid. Nendega olen pisut ennustanud ka, aga korralikult selgeks ei ole saanud. Ega ei ole otseselt üritanud ka. Sõbrannadele olen ennustanud nendega pisut. Eks osa asju ole täppi ka läinud, aga pigem on need jäänud riiulisse seisma. Igasugu nõiasaadetes öeldakse ka tihti, et ei tasu jamada nende kaartidega, kui korralikult kasutada ei oska. Las nad siis olla seal. 
Ma usun ka sellesse, et inimese alateadvuses on palju vastuseid. Eriti palju neid vastuseid võib saada unenägudest. Nende seletamisest olen ka ammu huvitatud olnud. Ikka no juba aastaid. Selle pärast on olemas ka unenägude seletaja.

See ei ole küll väga tihti kasutust leidnud, sest tavaliselt ei ole aega hommikul ülesse kirjutada unenägu ja õhtuks on juba meelest läinud. Praegu on selline periood ka, et ega eriti ei näegi. Küll aga juhtub vahel, et mõni unenägu on eriti eredalt meeles. Lausa nii eredalt, et ei anna kohe mitu mitu päeva üldse rahu. 

Seda väga tihti ei juhtu. Praegu suudan meenutada täpselt kahte korda. Üks oli mõned aastad tagasi. Kirjutasin kuhugi ka tähendused ja kui nüüd mäletan õigesti, siis läksid üpris täppi. Arvatavasti, isegi kui leiaksin praegu need paberid, siis ega ma enam ei mäleta, mis tundmused sel ajal olid. Nii et kahjuks ma täpset infot tolle aja täpsuse kohta öelda ei saa. 

Teine kord oli alles nüüd, mõned päevad tagasi. Ma ilmselgelt loen jube palju sõjaga seotud raamatuid, sest see on põhiline teema, mida unes näen. Teemast välja, aga kui nüüd mõelda, siis sellel aastal on ainult üks raamat olnud, mis EI OLNUD otsapidi sõjaga seotud.. No mis teed, kui armastusromaanid ei köida :D

Igatahes. Ma alguses mõtlesin, et mingi suvaline jura uni. Kui õhtuks meeles on, siis vaatan. Unenägu oli meeles, aga vaatamiseni ei jõudnud. Mööda läks umbestäpselt neli päeva ja kuna see ikka kummitas mind, siis ühel õhtul Pisikest magama pannes, otsustasin aega surnuks lüüa. 

Hea, et voodis külitasin, sest muidu oleks ilmselt pikali kukkunud. No läks täppi. Iga detaili juures, mida vaatasin, tundsin ära neid tundmusi ja mõtteid, mis hetkel minuga kaasas käivad. Ma ei hakka hetkel neid detaile ja seletusi siia kirjutama, sest see läheks pisut liiga isiklikuks. 
Tuleb tunnistada, et sain pisut julgust juurde selles osas, mis suunas peaks oma samme sättima. 

Minnes nüüd edasi müstikajutuga, siis tahaks lasta endale ennustada. Kaua ma jauran mingi suvaliste kaartide või unenägudega. On kellelgi kogemusi ja oskab soovitada kedagi? Ma juba täitsa ammu olen seda mõtet peas heietanud, aga ikka jääb see viimane samm tegemata. 

Tahtsin siia lõppu linkida selle, missugune raamat mul on, aga ei suuda googeldades seda ülesse leida. Küll aga sai selgeks, et neid on väga väga väga mitu erinevat. Järelikult valikut ikka on. Nüüd hakkas mind huvitama, kui palju nendest raamatutes erinevusi on. Nägin ükskord Meheraasu vanaema raamaturiiulis ka mingisugust unenägude seletajat. Peaks joonele panema need kaks ja saaks asja selgeks :D

Kommentaarid