Otse põhisisu juurde

Kellakeeramise võlu ja valu

Ilmselt oleks korrektne öelda ainult valu, sest võlu ma veel nagu ei ole leidnud. Enne Pisikest oli sügisese kellakeeramise ainus võlu see, et sai ühel päeval tunnike kauem magada. Aga see on ka ainus, mida meenutada suudan.
Ma saan aru, et seda tehakse selle jaoks, et valget aega oleks rohkem, aga olles nüüd realist: hiljemalt kuu aja pärast on nii kui nii enamus ajast pime. Seetõttu ei leia mina, et sellel üldse mingit mõtet oleks.

Mudilase jaoks ei muutnud see eriti midagi, esimesel päeval tõusis varem, kui tavaliselt, aga edasi oli kõik juba samas rütmis. Küll aga tundub, et uinumine on tema jaoks kuidagi lihtsam.
Pisike seevastu.. oh jah. Nüüd juba hakkab vaikselt jälle looma, aga esimene päev ei olnud eriti meeldiv. Samas pean tunnistama, et ma kartsin ise hullemat. Eelmine aasta oli ta nii väike, et mingit mõju ei olnud sellel tunnikesel siia-sinna.
Pildiotsingu clock change memes tulemus
Meil oli korralik rütm sisse saadud kenasti, seega hakkas ta tund aega varem ära vajuma. Ega mul muud üle ei jäänud, kui ta magama panna. See aga mõjutas kenasti ka söömisi ja ööund. Kuna ta öösel magas korralikult, siis järgmine päev oli juba lihtsam. Suutis juba ilusti pool tundi kauem üleval olla. Täna saime nii kaugele, et uneaeg on samas kohas nagu enne pühapäeva.

Ööunega on nüüd sellised lood, et see on jätkuvalt varasem. Eks tuleb leppida sellega, kuidas praegu on. Ei hakka vägisi sundima ka kuhugipoole seda. Ma lihtsalt siiralt loodan, et see nihkub ise vaikselt aja jooksul hilisemaks.
Oli sihuke periood, mil Pisike ärkas hommikul kell 6. See oli tükk tööd, et seda hilisemaks saada. Praegu on see vaev suhteliselt asjatu, sest ta ärkab umbes 6.30. Ilmselt magaks ta kauem, kui öösel vahepeal ärkaks, aga ma siiski eelistan seda, et magab sirgelt hommikuni. Seejuures on savi, et meie hommik algab varem, kui päris paljudel inimestel. Eks ideepoolest võiks anda talle pudelitäis piima ja siis üritada uuesti magama uinutada, aga kuna Meheraasu ja Mudilane peavad ka vaikselt ärkama hakkama sel ajal, pole erilist mõtet. Samuti tahan, et Pisikese esimene söögikord oleks hommikupuder, mitte piim. Eks nendel unistel hommikutel, kui kõik teised magavad, unistan sellest, kuidas ühel päeval ärkan ka kell 9 või 10. :D
Pildiotsingu clock change memes tulemus

Kommentaarid