Otse põhisisu juurde

Käsitöönurk: kindad, lumehelves ja tikitud kohvikruusid

Hea huumor on praegu see, et nendest kinnastest pidin rääkima juba kuu aega tagasi. Ühes tekstis koos toolidega. Nendega pole kuhugi eriti jõudnud, seega jäid kindad ka sinna, kus jäid. Ega need midagi erilist ei ole. Väga algelised ja lihtsad. Ma ikka kavatsen kunagi nii kaugele jõuda, et istun videode taha varrastega, aga ei ole hetkel seda aega kuskilt võtta. Eks tuleb siis nii kaua lihtsalt värvidega mängida. Järgmisel aastal pean nii kui nii selgeks saama, kuidas pöialt teha, ega siis enam ei saa liugu lasta ilma :D Ma praegugi juba mõtlen, et suure tõenäosusega jäävad need lihtsalt kappi seisma, aga mis siis ikka. Sain vähemalt oma kudumisisu rahuldada. 
Ma pole eriline jõuluinimene. Sel päeval, kui sain teada, et Meheraasul on 24.12 sünnipäev, naersin, et vähemalt saan edaspidi seda pidada jõulude asemel :D Samas Mudilane jällegi väga ootab jõule. Kuna ma väga ei taha tervet elamist ära kaunistada, siis otsustasin tema tuppa miskit aretada. Oma ema käest sain jõulukardinad, kavatsen need ette panna. Lapsepõlvest on mul olemas ka ühed päkapikud, mida aknale panna. Sealt arendasin mõtet edasi ja plaan on teha selline kompositsioon päkapikud lumesajus. 
See oli esimene helbekatsetus. Tuli välja hullem, kui võinuks, aga parem, kui ootasin :D Mudilasele aga meeldis ja selle toppisin juba aknale ära ka. Pinterestis vaatasin veidi ringi ja seal oli nii palju ägedaid mustreid ja ideid, mida kindlasti proovida tahan. Ilmselt on homne Pisikese lõunauni sisustatud. Varsti tänan taevast, et meil aknad väikesed on :D  Idee pärit siit!

Viimane suurem tegevus oli tikkimine. Sain nüüd valmis oma neli kohvikruusi, mis leiavad oma koha köögis. Ma olen leidnud nii palju ägedaid mustreid jälle, et ilmselt on meil varsti tapeedi asemel lihtsalt tikandid igal pool :D
Lingid mustritele: MUSTROHELINEPRUUN ja PUNANE

Üldse on nii palju lahedaid asju, mida tahaks proovida ja teha. Nii palju jääb selle taha, et ei oska. Hetkel veel ei ole ma nii kannatlik, et vaikselt pusida ja proovida. Aga midagi peab vanaduspõlve jaoks ka jääma ju!

Kommentaarid