Otse põhisisu juurde

Paprika - kodujuustuvorm

Nüüd tuleb täielik üllataja! Paprika - kodujuustuvorm. Miks üllatus? Sest pooled siin ei taha paprikat ja mina täiesti südamest väldin kodujuustu, sest mul on kerge lapsepõlvetrauma kodujuustuga. Vabandan kohe alguses, et pildi kvaliteet on alla igasugust arvestust, aga ma väga tahtsin siia visuaalset pilti juurde, et oleks mingisugune kerge ettekujutus, millest räägin.

spl - supilusikas
g - gramm

Vaja läheb: 

  • Pakk kodujuustu (400g pakk)
  • 3 spl hapukoort
  • 3 muna
  • 6 spl nisujahu
  • Pakk riivjuustu (valida võib vastavalt maitse-eelistustele, kas suur või väike pakk)
  • Üks pakk pitsakatet
  • Pakk külmutatud paprikaribasid
  • Maitseained/maitsetaimed (kasutasin soola, tilli, peterselli, murulauku)
Löö munad kaussi, klopi lahti. Lisa juurde hapukoor, jahu ja kodujuust. Kui kasutad külmutatud paprikaribasid ja pitsakatet, võid ka need kohe juurde valada. Kui kasutuses ei ole juba tükeldatud kraam, tee see alustuseks ära ja lisa seejärel segusse. Pane juurde ka maitseained/maitsetaimed ja pool riivjuustust, sega taas ühtlaseks. 

Pane tainas ahjuvormi ja raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 45minutit. Enne ahjust võtmist jälgi, et muna oleks hüübinud ja paprika valmis. Enne serveerimist lahe pisut jahtuda. 

Head isu!

Kommentaarid