Otse põhisisu juurde

Ülikiired minipitsad riisigaletil

Wohoo, ma sain retseptidega lõpuks järje peale!! Viimane õnnelik, kes sel korral päevavalgust näeb, on minipitsa. Mitte lihtsalt mingi suvaline minipitsa vaid väga kiired minipitsad, mille põhjaks on riisigaletid. Kasutades minu koguseid, õnnestub saada 22 minipitsat. 

Vaja läheb:
  • 1 pakk külmutatud brokkolit
  • Pisut õli praadimiseks
  • 1 pakk külmutatud šampinjone
  • 1 pakk frikadelle
  • 2 pakki riisigalette
  • Ketšupit galettide määrimiseks
  • Juust (vahelduse mõttes viilutatud mitte riivitud kujul)
  • Soola, tilli, peterselli
Pane pannile õli, brokkoli, šampinjonid, frikadellid ja maitseained. Sel ajal kui pannil asjad podisevad, võta ahjuplaadid, pane neile küpsetuspaber ja lao riisigaletid rivvi. Määri galetid pealt ketšupiga kokku ja jäta ootele.

Sega ja podista lõpuni pannil olev brokkoli-šampinjoni-frikadellisegu. Seejärel kata seguga ketšupiga kaetud galetid. Kõige peale pane viil juustu. Kaval oleks juustuviil ka pooleks teha, siis ei sula see ahjus liiga laiali. 

Küpseta ahjus 200kraadi juures juustu sulamiseni. Jälgi hoolega, et galetid kõrbema ei läheks suures sulatamisehoos. 

Head isu! 

Kommentaarid