Otse põhisisu juurde

Hakkliha-köögiviljapitsa

Vaja läheb:

Tainas:

  • 2dl vett
  • 25g pärmi
  • 0,5tl soola
  • 1spl suhkrut
  • 5dl nisujahu
  • 50g võid
Kate:
  • 1,5 pakki hakkliha
  • 2 sibulat
  • 1 porgand
  • veidi toiduõli
  • pipar, sool
  • 2 pakki riivjuustu
  • 1 purk purustatud tomateid
  • ketšup
Valmista tainas. Selle jaoks lahusta pärm vees ning sega sellele juurde sool, suhkur, nisujahu ja sulatatud või. Jäta tainas kaussi kerkima ning asu kate valmistamise juurde. 

Pane hakkliha, toiduõli ja maitseained. Samal ajal tükelda ka porgand ja sibul ning lisa need samuti pannile. Jätka praadimist kuni hakkliha on valmis ja porgand poolpehme ning lisa pannile purustatud tomat. 

Rulli taignast nelinurkne pitsapõhi ning aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri taignale õhuke kiht ketšupit ning selle peale vala pannil olnud kate. Raputa peale riivjuust ning küpseta ahjus 200kraadi juures 30minutit. 

Head isu!

Kommentaarid