Otse põhisisu juurde

Kõrvitsa-riisivorm

Vaja läheb:
  • 1 pakk hakkliha
  • 2 kotti riisi (need, mis müüakse 4 kotikest pakis) 
  • Vett riisi keetmiseks
  • 1 purk purustatud tomateid
  • 2 muna
  • 4dl piima
  • pool väiksemast kõrvitsast (eriti kasulik, kui planeerid kaks järjestikust rooga kõrvitsaga)
  • 1tl basiilikut
  • pipart, soola, suhkrut 
  • praadimiseks toiduõli
Pane riis keema ning samal ajal puhasta ning riivi kõrvits. 

Prae pannil hakkliha. Kui see on valmis, lisa juurde purustatud tomat ning 1tl suhkrut, sega hoolikalt. 

Võta suurem pott, vala sinna hakkliha-tomatisegu, riivitud kõrvits ja riis. Sega läbi ning lisa juurde maitseained. Vala saadud segu ahjuvormi. 

Nüüd klopi kausis lahti munad ning sega juurde piim. Vala segu ahjuvormi, jälgi, et vedelik kataks enamuse riisist. 

Pane ahju ja küpseta 200kraadi juures 35minutit. 
Head isu!

Kommentaarid