Otse põhisisu juurde

Juustukattega kana-köögiviljavorm

Vaja läheb:
  • 2 pakki kanafileekuubikuid
  • 2 pakki külmutatud köögivilju (vali oma lemmikud!) 
  • soola, pipart
  • 3spl võid
  • 2 spl jahu
  • 2,5 dl piima (aga jälgi kastme paksust! Kui tundub liiga paksuna, pane piima juurde)
  • soola, tilli
  • 1 pakk riivjuustu
Pane pannile veidi õli ja prae seal kanakuubikud koos maitseainega ära. Lisa juurde köögiviljad ning lase pannil nii kaua pliidil podiseda, kuni need on saanud poolpehmeks. Vala kana-köögiviljasegu ümmargusse ahjuvormi. 

Nüüd teeme valmis kastme. Sulata pannil võid ning sega sinna sisse jahu. Ära ehmata, sest see muutub alguses pigem taignaks, aga piima lisades saab sellest korralik kaste ja kõik klombid lahustuvad ära. Nagu eespool välja tõin, lisa vajadusel piima nii kaua, kuni oled kastme paksusega rahul. Maitsesta piima ja tilliga ning vala juba ahjuvormis ootavale kana-köögiviljasegule peale.

Raputa toit üle riivjuustuga. 

Küpseta ahjus 200kraadi juures 20minutit. 

Head isu! 

Kommentaarid