Otse põhisisu juurde

Jõulufilmid

Mul on filmidega selline keeruline suhe. Tahaks paljusid vaadata, aga reaalsus on see, et seda ei juhtu. Ma lihtsalt jään magama või leian sada asja, mida võiks teha samal ajal. Viimase paari aasta jooksul olen algusest lõpuni vaadanud ära täpselt ühe filmi. Nime enam kahjuks ei mäleta. 

Vahel ikka ütlen Meheraasule, et kuuuuuule, vaatame midagi. Vastuseks saan naeru, sest me mõlemad teame, kuidas see lõppeb. Hea, kui ma pool ära jõuan vaadata. Enamasti magan juba 20 minutit peale algust. Jõulufilmid ei ole mingisugune erand. Kui nad telekast tulevad, leian tavaliselt muud tegevust ja see käib taustaks. Kui valin ise filmi, siis pigem mitte jõulu oma. Või noh, ma ei valigi väga. 

Klassika nimega üksinda kodus on loomulikult ära nähtud. Juba lapsepõlves. Praegu enam ei ole viitsimist. Kui vaatan, siis ainult seda kohta, kus juba naljakaks läheb. Kuigi, nii nagu Titanic ei aja enam nutma, ei aja home alone naerma. Jõuludel ikka tuleb igalt kanalilt võidu erinevaid filme ja siis ma lihtsalt valin kahest halvast parema. Kuigi jah, ega vahet eriti ei ole, mis mul nõudepesu ajal või kohvi juues kõrval laliseb. 

Muide, te ikka olete lugenud selle kohta, et Kevin jäi filmis meelega koju? :D SIIT saab lugeda, kui on huvi. 

Seriaale võin vaadata küll. Filmid on sellised pikad ja venivad mu jaoks. Vahepeal kaob mõte ära ja sada häda. Vaatad pooletunnist saadet: kiire, konkreetne ja tead, et kohe on kõik :D Meil on kodus hea jaotus. Mina ei taha filme ja Meheraasu ei taha raamatuid. Igale oma. 

Okei, see oli praegu selline eriti nõme pastakast välja imetud postitus. Samas ma nii tahaks see üks kord mõne sellise challengeiga kaasa minna ja päriselt ka algusest lõpuni kaasa teha. Loodan, et ülla eesmärgi nimel saan andeks :D


Pildiotsingu apology funny memes tulemus

Kommentaarid