Otse põhisisu juurde

Nädalamenüü #19: spagetid tomati-hakklihakastmega

Ma vist ei pea ütlema, kuidas spagette keetma peab, eks? Sest see on täiesti esimene asi, mida selle toidu juures tegema pead. Lased vee keema, lisa sinna soola ja puljongikuubiku ning seejärel pudistad sisse pakitäie spagette. Tegelikult võib need ilma purustamata ka ära keeta, aga mul endal puudub huvi pikki spagette kaheaastasele sisse sööta :D 

Selle jaoks, et teha tomati-hakklihakastet, läheb vaja pakki hakkiliha, ühte purki purustatud tomateid, ühte sibulat, kahte küüslauguküünt, ühte väikest karpi šampinjone, pakki riivjuustu, soola, sidrunipipart, tšillikastet, rohelist sibulat, hakklihamaitseainet või teisi meeldivaid maitseaineid/maitsetaimi. 

Alustuseks pane pannile hakkliha, sibul ja küüslauk. Prae seni, kuni hakkliha on peaaegu valmis ning seejärel lisa juurde tükeldatud šampinjonid ja maitseained/maitseroheline. Nüüd prae seni, kuni hakkliha on valmis ning seentest enamus vedelikku aurustunud. Sega hulka ka purustatud tomatid ja väike törtsuke tšillikastet. Lase kastmel keema tõsuta ning raputa peale riivjuust. Sega läbi, lase uuesti keema minna enne, kui tulelt võtad. Selle aja peale, kui kaste on valmis, peaksid ka spagetid olema valminud. Kurna need ning serveeri koos kastmega. 
Ma ei saa aru, mis see nüüd siis juhtunud on, et kõik pildid nii jamasti välja on tulnud :D Telefonis tundusid täitsa normaalsed, aga laen siia ja pekkis. 

Kommentaarid