Otse põhisisu juurde

Nädalamenüü #18: kõrvitsasupp riivjuustuga

See, et ühte nädalasse sattus lausa kaks kõrvitsasuppi, oli puhas juhus. See, et uude nädalasse ka üks kõrvitsasupp sattus, ei olnud enam juhus, selle otsuse tegin teadlikult. Ma ju ütlesin, et mulle hakkas meeldima! :D Kuidas see #18 juhus juhtus? Tunnistan ausalt, et ma enamasti ei loe valikut tehes läbi retsepte. Ma vaatan, mis mind nime järgi kõnetab ja siis teen oma muudatused. Vahel saan alles hiljem aru, et pekki, suht sama asi ju :D 

Selle supi jaoks on vaja ühte sibulat, kolme porgandit, 400g kõrvitsat, pakk riivjuustu, 200ml piima, üks puljongikuubik, pakk hakkliha, rohelist sibulat, karp kirsstomateid, soola, sidrunipipart, hakklihamaitseained ja soovi korral teisi meelepäraseid maitseaineid. 

Pane hakkliha potti ja prae see potipõhjas läbi. Lisa praadimise juurde ka sibul ja maitseained. Kui hakkliha on valmis, lisa vesi, puljongikuubik ja tükeldatud porgand, kõrvits. Keeda kuni köögiviljad on poolpehmed ja seejärel lisa juurde tükeldatud kirsstomatid, roheline sibul ja piim. Lase uuesti keema tõusta nind keeda kuni kõik koostisosad on pehmed. 
Supp sobib ideaalselt ka püreestamiseks, kui kellelgi peaks soovi olema. 

Kommentaarid