Otse põhisisu juurde

Nädalamenüü #18: frikadellisupp spagettidega

See supp aitas kinnistada mõtet, et liialdused ei ole elus üldse head. Seekord juhtus kogemata kombel selline huvitav lugu, et neid va spagette läks veits palju. Kui veel ei olnud aru saada, siis jah, supp läks liiga paksuks, sest spagetid imesid kogu vedeliku endasse. Lõpuks sain mõnusa spagetid frikadellidega :D Natukene olin pettunud, sest ma ju tahtsin suppi. Õnneks leevendas pahameelt see, et järgmisest toidust sai ootamatult supp. Nädala lõpuks win-win olukord, eks! :D

Nii, jõuame nüüd asjani. Supi (või sellelaadse toote) jaoks on vaja kahte pakki frikadelle (300g pakk), pool pakki (või õige pisut vähem) spagette, vett, pakk tomatipastat, üks sibul, purk purustatud tomateid, pakk riivjuustu, pool teelusikatäit suhkrut, sidrunipipart, üks puljongikuubik, veidi tšillikastet ja tilli. 

Pane potipõhja õõõõõrnalt õli. Prae seal sees mõned hetked sibulat ja frikadelle koos maitseainetega (suhkur, sidrunipipar, till). Kui frikadellid on nii umbes kümmekond minutit praadimist saanud, lisa juurde tomatipasta ja purustatud tomatid. Sega hoolikalt läbi ja lisa tunde järgi vett. Sulpsata sisse ka puljongikuubik. Lase veel keema minna ja seejärel lisa potti ka lühemaks murtud spagetid. Supp (või sellelaadne toode) on valmis, kui kõik koostisosad on söömiskõlbulikuks saanud. Enne tulelt võtmist, lisa törts tšillikastet ja vajadusel timmi maitseainetega. 

Kommentaarid