Otse põhisisu juurde

Nädalamenüü #10: hakklihasupp (kartuli ja) juustuga 2

Üht versiooni hakklihasuppi tegin ka eelmisel menüüringil. See on leitav SIIT. Miks hakklihasupp taaskord valituks osutus? Esiteks pean vajalikuks, et menüüs üldse oleks suppe. Minu isa on juba sellest ajast saadik, kui väike olin öelnud, et suppi peab sööma, siis kõht ei tolma :D Teiseks oli see versioon erinev eelmisest. Ehk siis nimi on (peaaegu) sama, aga sisu erinev. Seega miks mitte. 

Ah et mis erinevused, sa küsid? Sellel korral ei olnud supi sees maisi, hernest ja makaroni. Küll aga oli seal pakk hakkliha, 2 sibulat, pakk sulatatud juustu, pakk kirsstomateid, vähemalt 6 kartulit (alati võib ka rohkem), puljongikuubik, sool, pool teelusikatäis suhkrut ja soovi korral muid maitseained/maitsetaimi. 


Alusta sellest, et praed potipõhjas läbi hakkliha koos sibula ja maitseainetega. Seejärel vala peale vesi ning pane juurde kooritud/tükeldatud kartulid ja puljongikuubik. Lase kartulil rahulikult potis muliseda ja samal ajal tükelda tomatid. Lisa ka need supi hulka. Kui kartul on valmis, sega hulka sulatatud juust. Supitegu on lõppenud, kui juust on täielikult sulanud. 


NB! Sulatatud juust ei pea olema naturaalne. Minul oli lõhemaitseline, aga lõpptulemuses seda tunda ei olnud. Ehk siis võid vabalt valida vastavalt oma soovidele.
NB! Maitseainena on selle toidu juures sobilik kasutada ka supilusikatäis rohelise pipra terasid.
NB! Kui soovid juustusemat suppi, lisa serveerimisel riivjuustu.

Kommentaarid