Otse põhisisu juurde

Pildistamine 06.05.18

Kadi pakkus mõnda aega tagasi välja, et võiksime minna pildistama. Taaskord nendesse kohtadesse, kus käisime raseduse ajal pilte tegemas. Õnneks tegi ilm meiega koostööd ning pühapäeval saigi ära käidud. Ütlen kohe ära, et Mudilast kahjuks piltidel ei ole, tema ei viibinud sellel nädalavahetusel kodus. Kuna kell hakkas lõunale lähenema, otsustasime alustada Järvamaa kõrgeima punktiga. 



See teine pilt on tegelikult nii lambikas, aga mulle millegipärast meeldib. Hoolimata sellest, et need eriti rõveda mustriga istmekatted nüüd avalikkuse ette tulid. Praegu vaatasin, et Meheraasu peaks enda auto laega midagi ette võtma, tundub nii räpane kuidagi :D


Pisike läheb näost hullult ruttu punaseks. Hästi palav päev oli ka. Aga ta keeldus kategooriliselt kampsiku seljast võtmisest. Ei tahtnud teda jonnima ka ajada, ju siis talle endale meeldis. 

Teiseks peatuseks jäi ee, mingi metsavahe. Noh, sama nagu eelmine kord, aga metsavahe.


Pisike on siin oma täiesti loomulikus olekus, põgenemas. Talle never ei sobi, kui tema tahetud suunas ei minda. Maailm tahab ju avastamist saada. Eriti põnevaks tegi asja see, et kummaski kohas ei olnud ta varem ju käinud! 


Üritasime teha sarnast pilti, mis raseduse ajal. 2016 tookord eest ära ei jooksnud, aga vat, kui vahva välja tuli! 
Alumisel pildil on väga hästi näha, kuidas mingist hetkest on Preili nõus olema ainult ja ainult issi süles. Mina läheneda ei tohi. See on tehtud vahetult enne seda, kui läksime koju, sest uneaeg oli kätte jõudnud. Põhimõtteliselt soovib ta, et ma ära hajuksin :D 




Kadi oli nii lahke, et korraks vahetasime rollid. Tema turvas last, mina tegin pilti. vabandust, et su käsi peale jäi :D
Lastest ja loomadest ei ole kunagi liiga palju pilte, seega siia lõppu üks Ruudist! 


PS! Tulge osalege facebooki loosimängus ka! Kadiga koos loosime välja ühe pildistamise. Kui tunned, et tahaksid endast ja/või oma perest paari uut klõpsu, siis tule võta osa! Aega on 10. maini, seega veel kaks päeva. Kuidas osaleda?

Pane like lehele Kadi Tommula Foto, pane like lehele Nii me siin elame, jaga loosipostitust ning jäta kommentaariumisse endast jälg maha. Kindlasti ära unusta jagamist avalikuks teha, sest kui see on nähtav ainult sõbralisti liikmetele, ei ole see meile nähtav. 

Nüüd on ilmad läinud juba nii ilusaks, et saab teha mõnusaid õuesessioone. Lääne-Virumaal on mitmeid väga ilusaid paiku, kus saab lasta fantaasial lennata. Samas ei pea pildistamine olema tingimata kusagil väljas, vaid hoopis näiteks mõni sünnipäev või muu sündmus. Samuti on võimalik pilte teha ka võitja kodus. See selgub juba hilisemate läbirääkimiste käigus, kus ja mis täpsemalt. Samas peaks arvesse võtma seda, et pildistamise asupaik on Lääne-Virumaa või lähiümbrus. Kadi päris teise Eesti otsa sõitma ei hakka :)

Kommentaarid